banner564

Tüm uçuşlar durduruldu

Atlasglobal Havayolları iflas başvurusunda bulundu

Tüm uçuşlar durduruldu
banner598

 Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Atlas Global Havayollarının iflas başvurusunda bulunduğunu ve uçuşlarının durdurulduğunu bildirdi.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) Twitter'dan yaptığı açıklama şirketin iflas başvurusunda bulunduğunu ve operasyonlarının durdurulduğunu bildirdi. SHGM'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Atlasjet Havayolları, operasyonlarını sürdüremediğinden iflas başvurusunda bulunmuş olup uçuşları durdurulmuştur" ifadesi kullanıldı.
Atlas Global Havayolları, ara verdiği tarifeli uçuşlarına tekrar başlamıştı.

Tarifeli uçuşlarını durdurmuştu
Bir süredir mali kriz yaşadığı bilinen yerli havayolu şirketi Atlasglobal'in (Atlasjet), kasım ayında yaptığı basın duyurusu ile 21 Aralık tarihine kadar uçuşlarını durdurma kararı aldığını açıklamıştı. Şirket yaptığı açıklamada, 2019 yılı Nisan ayı itibariyle İstanbul Havalimanı’na geçişle birlikte lojistik ve operasyonel maliyetlerde yaşanan büyük artışın şirket açısından 2016/2017 kayıplarını yeterli sürede telafi etme imkanını ortadan kaldırdığını dile getirmişti.
Atlasglobal (Atlasjet), "Nakit akışımızdaki gerekli yapılandırma ve iyileştirmeyi sağlamak amacıyla, tüm uçuşları geçici süre ile durduk" açıklaması yapmıştı. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Osman nalbantoglu
Osman nalbantoglu - 4 yıl Önce

Atlajet bu isi yapamadi one kayak aktarsinlar site kthy verilmesi gerken 22000000 milton tl atlas verrilli.kthy ucuslari durduruldu.ama time de islas etti.kthy yazik oldu.simdi kktcde kthy gobi bir sirketi ihtiyaci var.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474