banner564

Yeni pazar umudu

İstanbul’daki fuarda KKTC’den 12 firma ürünlerini sergiliyor, 30’u aşkın ülkeden bin 500’den fazla yerli ve yabancı katılımcı yer alıyor

Yeni pazar umudu
banner598

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO), Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – WorldFood İstanbul’a katıldı.
Açıklamaya göre, bugün başlayan fuarda 12 firma ürünlerini sergiliyor, 30’u aşkın ülkeden bin 500’den fazla yerli ve yabancı katılımcı fuarda yer alıyor.
Gıda dünyasının Türkiye buluşması sayılan Worldfood 31’inci Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı İstanbul’da TÜYAP’ta gerçekleştiriliyor. Fuarda Kıbrıs Türk sanayicisi de ürünlerini tanıtmak ve pazarlamak üzere yerini aldı.
TC Lefkoşa Elçiliği, Türkiye Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi desteği ile KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanlığı ve Kıbrıs Türk Sanayi Odası organizasyonunda Kıbrıs Türk sanayicisinin ürünlerini dünyanın dört bir yanından gelen alıcılarla buluşturan fuarda, 12 firma ürünlerini pazarlama fırsatı yakaladı.
Bu kapsamda KKTC üretilen çips, kuruyemiş, kahve, lokum, unlu gıdalar, peynir ve süt ürünleri, turşu, macun, reçel, bal ve konserve ürünler, tavuk, yumurta, narenciye ve narenciye konsantresi, zeytinyağı ve zivaniya tanıtılıyor.

Fuara kimler katıldı?
Fuara katılan kurum ve firmalar şöyle:
“Kıbrıs Türk Sanayi Odası, KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanlığı Sanayi Dairesi Müdürlüğü, Tens Trading Ltd, Narin Unlu Mamülleri Ltd, Gülgün Süt Mamülleri Ltd, Süt & Sıvı Yağ Ürünleri Üretim & Pazarlama Koop Ltd., Arsal Gıda Sanayi Ltd., Kutret Balcı, M. Hacıali Ltd., Cypfruvex, Kıbrıs Dünya Ticaret Merkezi.”
Ayrıca Ektam Ltd ayrı stant açarken, Kıbrıs Türk Esnaf Zanaatkarlar Kooperatifi ve Budak Pastanesi de fuara sergi ürünü gönderdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473