banner564

Dağıtım durmalı

Avrupa Birliği ‘Altın Pasaportlar’ konusunda Rumları bir kez daha uyardı

Dağıtım durmalı
banner598

Avrupa Birliği (AB) ‘Altın Pasaportlar’ konusunda Güney Kıbrıs’ı bir kez daha uyardı. AB Adalet İşleri Komiseri Didier Reynders’in vatandaşlık dağıtmaktan vazgeçmesi konusunda güneyi uyardığı belirtildi. Reynders’in “AB vatandaşlığını satacak bir konumdaysan AB ilke ve değerlerini de satacak konumda olursun” görüşünü ortaya koyduğu, böyle bir uygulamanın daha fazla devam etmesine müsaade etmeyeceklerini söylediği kaydedildi. 
Fileleftheros gazetesinin internet sitesinde yer alan haberde, AB Adalet İşleri Komiseri Didier Reynders’in gazetenin dünkü sayısına bir söyleşi verdiğini belirtti. Söyleşide, Güney Kıbrıs’ın AB vatandaşlığını dağıtmaktan vazgeçmesi konusunda uyardığı belirtildi. Habere göre Reynders söyleşisinde, yabancı yatırımcılara AB vatandaşlığı verilmesi konusunda Güney Kıbrıs ve Malta’yı uyardıklarını, bu uygulamaya son verilmesi gerektiğini ifade etti.
“AB vatandaşlığını satacak bir konumdaysan AB ilke ve değerlerini de satacak konumda olursun” ifadesini kullanan Reynders, böyle bir uygulamanın AB içerisinde daha fazla devam etmesine müsaade etmeyeceklerinin altını çizdi. Reynders, Güney Kıbrıs’tan, söz konusu vatandaşlıkların verilmesini kesin sona erdirecek yasal düzenlemeleri yapmasını ve gerekli araştırmaları yaparak, yasaların çiğnenip çiğnenmediğini tespit ederek, sorumlu kişiler varsa cezalandırılmasını beklediklerini de vurguladı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
salvatore dllare
salvatore dllare - 3 yıl Önce

RUMLAR, MAFYANIN MERKEZİ OLSU KKTCDEN BETER HALLERİ.... ESKİ NEW YORK GİBİ, MAFYA GÜNEYDE DAL BUDAK SALDI MAALESEF..

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474