banner564

Kırmızı bülten çıkarıldı

Rum polisi, güneyde cinayet işleyip kayıplara karışan Osama’yı kuzeyde arıyor

Kırmızı bülten çıkarıldı
banner598

   Rum polisinin geçtiğimiz Pazar günü 21 yaşındaki Suriyelinin öldürülmesiyle ilgili aranan bir şahsın KKTC üzerinden Türkiye’ye kaçmasını engellemek için girişim yaptığı bildirildi.

   Fileleftheros gazetesine göre;  Rum polisi, Pazar günkü cinayetin sanığı olarak aranan 22 yaşındaki kişinin KKTC’ye ve buradan da deprem dolayısıyla oluşan durumdan yararlanarak Türkiye’ye kaçmak üzere geçen Çarşamba gecesi 36 yaşındaki bir kadının Lefkoşa’nın Rum kesimindeki evinde saklandığı ihbarı aldı. İhbar üzerine evi arayan polis zanlıya ait çeşitli kıyafet yanında çöpe atılmış, üzerinde kan izi bulunan bir fanila tespit etti.
   Söz konusu kadının zanlıyı evinde sakladığını itiraf ettiğini ve mahkemeden hakkında 8 gün tutukluluk emri alındığını belirten gazete polisin, cinayet sırasında olay yerinde bulunduğu ihbar edilen ikinci bir kişiyi ve cinayet silahını arıyor.
   Haberde zanlının KKTC’ye ulaşmasını engellemek için ne gibi önlemler alındığına dair bilgi verilmedi ancak Alithia aranan "Osama Aldheis" isimli Suriyeli şahsın basına dağıtılan fotoğrafını yayımladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473