banner564

2 ayda yargı

Tasarrufunda 250 gram uyuşturucu bulunan Barış Can Deliceırmak’ın son durağı cezaevi oldu

2 ayda yargı
banner598

Lefkoşa’ya bağlı Demirhan’da, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında tutuklanan Barış Can Deliceırmak dün yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesine çıkarıldı. 
Duruşmada zanlının uyuşturucu bulundurduğuna dair alınan bilgi üzerine harekete geçildiği belirtildi.
Değirmenlik- Dağyolu’nun kavşağında tespit edilen zanlının aracını kilitlediği, yolcu kapısının camının kırılarak, araçta arama yapıldığı ve 250 gram uyuşturucu ele geçirildiği açıklandı. 
Soruşturmayı yapan polis,  1 Kasım 2023 tarihinde alınan bir bilgide zanlının tasarrufunda uyuşturucu madde olduğu bilgisinin alındığını belirtti.  
Polis memuru, zanlının Gazimağusa’dan Lefkoşa’ya geldiğinin öğrenildiğini ve aracıyla Değirmenlik- Dağyolu’nun kavşağına geldiğinde durdurulduğunu ancak kapıların kilitli olması nedeniyle sol yolcu kapısının camının kırılarak, araçta arama yapıldığını belirtti. 
Polis memuru, zanlının aracında yaklaşık 250 gram ağırlığında hintkeneviri ile hassas terazinin bulunup, emare alındığını kaydetti. 
Polis, yürütülen soruşturmada zanlının Gazimağusa’ya giderken, yolda buluştuğu Nijeryalı bir kişiye 2 bin 900 Euro verdiği ve Yonca kavşağına bir tabelanın altına bırakılan uyuşturucuyu teslim aldıktan sonra yakalandığını anlattı. Polis, soruşturmanın zanlının etki edebileceği kısmının tamamlandığını, başka suçlardan sabıkası olduğunu belirterek, tutuklu yargı talep etti.
Mahkeme, zanlının 2 ayı aşmayacak süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi.   

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ck
Ck - 6 ay Önce

Utanmaz!!!!! Birde zafer işareti yapiyor!!!!

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474