banner564

‘Akmasa da damlar’

Turizm Emekçileri Platformu, kapalı devre turizminin başlamasından memnun

‘Akmasa da damlar’
banner598

Turizm Emekçileri Platformu, hükümetin turizm için attığı adıma desteğini açıkladı.
Tüm çalışanları ve yan sektörleri ile açlık oyunlarına terk edilen turizm sektörü, nihayet hükümetin aldığı bir kararla “akmasa da damlar” tadında açıldığını kaydeden platform, “Zor oldu, güç oldu ama nihayetinde olması gereken oldu” değerlendirmesinde bulundu.
Akşam ilk seferin yapılmasından dolayı hükümete desteğini beyan eden Turizm emekçileri Platformu’nun yaptığı açıklama şöyle:
“Delinin biri kuyuya taş attı, hepimiz peşinden koştuk! Son bir yıl içinde; özellikle günah keçisi seçilen, Vakalardan sorumlu tutulan, Toplumumuzda cüzzamlı muamelesi gören, Ötekileştirilen ve tüm faydaları inkar edilen Turizm sektörünün, ülkemiz için olmazsa olmaz bir unsur olduğunu bugünlerde daha iyi anladık. Kapalı olan turizm sektörü süresince, Artış gösteren vakaların turizmle bir alakası olmadığını görmek, Turizm Emekçilerini de herkes gibi üzmüştür. Bugün tüm toplumumuz artık anladı ki vakaların kaynağı Turizm değilmiş! Almadığımız tedbirler, takmadığımız maskeler, uymadığımız mesafelermiş… Hükümetimiz, geç olsa da bu gerçeği gördü Tüm dünyayı saran küresel bir krizde yok olmanın eşiğine gelmiş, Yetersizliğimizi görmüş ve adeta toplumumuzun büyük bir bölümünü, Görmezden gelip, açlığa mahkum etmişken, Hükümetimiz doğru bir kararla yeni normalde, Yeni bir başlangıç yaptı! Belki geç oldu, belki rakiplerimiz bizden hızlı davrandı, en yakın komşumuz karınca gibi çalıştı, Biz ise yarışa geriden başladık. Mühim değil. Zararın neresinden dönersek kardır. Unutmayalım ki 1 her zaman 0’dan kıymetlidir.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474