Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Lefkoşa Belediye Başkanı adayı olacağı açıklanan CTP Milletvekili Sıla Usar İncirli, Lefkoşa yürüyüşlerine Dereboyu Caddesi’nden başladı
Açıklamaya göre, İncirli, yerel seçimlere giderken Lefkoşa’yı adım adım gezme hedefi çerçevesinde ilk yürüyüşünü önceki gün gerçekleştirdi. İncirli’ye, CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Genel Sekreter Asım Akansoy, milletvekilleri ve partili yol arkadaşları eşlik etti.
Açıklamaya göre, Lefkoşa ile ilgili plan ve projelerini paylaşan İncirli, esnafın sorunlarını da dinledi. Sıla Usar İncirli, yürüyüşte yaptığı açıklamada, 25 Aralık’a kadar olan sürede Lefkoşa’yı adım adım gezeceklerini ve adım adım LTB Başkanlığına doğru yürüyeceklerini ifade ederek herkesi yürüyüşlere katılmaya davet etti.
Başkenti adım adım gezecek
CTP adayı İncirli, Lefkoşa yürüyüşlerine Dereboyu Caddesi’nden başladı
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER

