banner564

Biri yakalandı üçü aranıyor

Surlariçi’nde yol keserek darp ettikleri adamın cep telefonunu ve parasını çaldılar

Biri yakalandı üçü aranıyor
banner598

Lefkoşa’nın Surlariçi bölgesinde gece yarısı yolunu kestikleri 32 yaşındaki adamı darp ettikten sonra cep telefonunu ve cüzdanındaki parayı çalan 4 kişiden biri yakalandı. Diğer şahısların kimliklerinin tespit edilebilmesi için güvenlik kameralarının incelendiği belirtildi. Çalınan cep telefonunun yakalanan zanlı Murat Gören’in evinde bulunduğu açıklanırken, 150 Euro ve 7 bin TL nakit paranın ise henüz bulunmadığı belirtildi. Tutuklanan Gören’in adam öldürmeye teşebbüs, uyuşturucu başta olmak üzere birçok vukuata karıştığı öğrenildi. 
Soruşturmayı yürüten polis, olayın 2 Temmuz 2023 tarihinde saat 21.00 sıralarında Surlariçi’nde meydana geldiğini belirtti. Polis, Murat Gören ve beraberindeki 3 şahsın K.K.’nin vücudunun muhtelif yerlerine gelişi güzel vurarak ciddi bir şekilde darp ettiklerini açıkladı. Polis, zanlıların K.K’nin elinde tutmakta olduğu Samsung A20 marka cep telefonunu ve cüzdanı içerisinde muhafaza ettiği 150 Euro ve 7 bin TL nakit parayı çaldıklarını açıkladı.
Polis, soygun suçu işleyen zanlılardan Gören’in 21 Temmuz 2023 tarihinde Lefkoşa'da tespit edilerek tutuklandığını belirtti. Polis, zanlının çalınan telefonunun ikamet adresinde olduğunu söylemesi üzerine mahkeme emri ile evinde arama yapıldığını söyledi. Polis, yapılan aramada cep telefonunun bulunarak emare olarak alındığını aktardı. Polis memuru, zanlıyla birlikte soygun suçu işleyen diğer şahısların kimliğinin henüz tespit edilmediğini belirtti. Polis, olay yerini gösteren güvenlik kamerası görüntülerinin incelendiğini açıkladı. 
Polis, aranan şahıslar, bulunması gereken emareler ve alınması gereken ifadeler olduğunu belirterek, zanlının 2 gün tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme zanlı hakkında talep edilen 2 günlük süreyi onayladı. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473