banner564

Düzen değişmeli

YDP lideri Arıklı “Üretmeyen, sürekli tüketen bir toplum olmaya devam edersek, yok oluruz” dedi

Düzen değişmeli
banner598

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı Erhan Arıklı, “Üretmeyen, sürekli tüketen bir toplum olmaya devam edersek, tükenip, yok olmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.
“Bu düzeni bozacak, bu düzeni yeniden kuracak bir siyasi partinin işbaşına gelmesi gerekiyor” diyen Arıklı, “O da YDP’dir” diye konuştu.
Partiden yapılan açıklamaya göre, YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı ve ekibi, Gayretköy, Mevlevi ve Güzelyurt’ta halka buluştu.
Arıklı, ülkedeki mevcut düzene ilişkin olarak, “Bu bozuk düzeni kuran, vurguncuları soyguncuları besleyen bu düzeni kuran devam ettiren siyasi partileri yeniden başa getirirseniz, şikâyet etmeye de hakkınız olmaz” dedi.
“Aynı partileri Meclis’e göndererek farklı sonuçlar beklemenin bir mantığının olmadığı” görüşünü savunan Arıklı, şöyle devam etti:
“2001 yılında Türkiye Cumhuriyeti demiş ki; kardeşim sizin kurduğunuz düzen hasta… Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hasta… Bu yapıyı değiştirmeniz lazım… Alın size reçete… Bu hastalığın tedavisi için alın şu reçete uygulayın demiş… 2001 yılındaki protokollerden 2021 yılına geldik… Hala o protokollerin gereği yapılmadı. Çünkü bu düzeni kuran siyasi partiler bu düzenin değişmesini istemiyor… İşte biz YDP olarak biz bu düzeni değiştirmek için yola çıktık… Siz kendinizi değiştirmezseniz kimse sizi değiştirmez. Türkiye Cumhuriyeti de bizim üreten bir toplum ve ülke haline gelmemizi istiyor. Üretmeyen, sürekli tüketen bir toplum olmaya devam edersek, tükenip, yok olmaya devam edeceğiz…”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474