banner564

Evi döviz bürosu gibi

Güzellik merkezinde müşterilerden aldığı yüklü miktardaki parayı çalmakla suçlanan Seray Taş 20 bin lira nakit teminat ödeyerek serbest kaldı

Evi döviz bürosu gibi
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da sekreter olarak çalıştığı güzellik merkezinde, müşterilerden aldığı nakit paraları çaldığı iddia edilen Seray Taş hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı dün teminat talebiyle mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlının evinde 975 Sterlin, 560 Dolar, 505 Euro ve bin 700 TL bulunduğu açıklandı. 
Güzellik merkezinde tahsil ettiği 383 bin 295 TL parayı çalmakla suçlanan zanlı 20 bin nakit teminat ödeyerek, yargılanıncaya kadar serbest kaldı. 
Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru, zanlı Seray Taş’ın 2019 Mayıs ve 2021 Ağustos tarihleri arasında direktörlüğünü Dr. Emine Kunter’in yaptığı güzellik merkezinde sekreter olarak çalıştığı esnada, yapılan işlemler karşılığı tahsil ettiği 383 bin 295 TL parayı müşterilerden peşin olarak alıp kredi kartından çekmiş gibi göstererek sirkat ettiğini açıkladı. 
Olayı 26 Eylül tarihinde bildirildiğini, zanlının tutuklandığını söyleyen polis, zanlı Taş’ın hakkında temin edilen 9 gün tutukluluk süresi içerisinde itiraf niteliğinde gönüllü ifade verdiğini söyledi.  
Zanlının evinde arama yapıldığını belirten polis, dolap içerisinde 975 Sterlin, 560 Dolar, 505 Euro ve bin 700 TL paranın bulunarak emare alındığını ifade etti. 

Miras kaldığını öne sürdü
Polis memuru, zanlının evinde bulunan paralara miras yolu ile sahip olduğu izahatında bulunduğunu açıkladı. Polis memuru, zanlının yine ifadesinde bu süre içerisinde yapılan işlemler karşılığında temin ettiği paraları yazdığını belirttiği bir adet ajanda ile evde tespit edilen bir başka ajandanın daha inceleme yapılmak üzere emare alındığını belirtti.   
Polis, şirket muhasebesinden yapılan incelemede zanlının 2019 yılında 100 bin 706 TL, 2020 yılında 154 bin 514 TL, 2021 yılı Ağustos ayına kadar ise 128 bin 074 TL parayı sirkat ettiğinin tespit edildiğini açıkladı. Soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, zanlının, uygun teminata bağlanmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Umut İnan, zanlının, 20 bin TL nakit teminat yatırması ve bir kişinin 50 bin TL şahsi kefalet senedi imzalaması şartlarıyla davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Misafir
Misafir - 2 yıl Önce

Döviz bürosu gibi derken sanki ayakkabı kutusu çıkmış evinde.

Halit Kondo
Halit Kondo - 2 yıl Önce

A kizim ben calmadim de senin aklin kesmez baskalari gibi ortulu odenegi kullandim de bitsin bu alem

Osman Kaya
Osman Kaya - 2 yıl Önce

Zanlıyı tanımam ama haberin başlığı ‘’Evi döviz bürosu gibi’’ içeriğine göre çok abartılmışlar.’’ Duruşmada zanlının evinde 975 Sterlin, 560 Dolar, 505 Euro ve bin 700 TL bulunduğu açıklandı. ‘’

Feride Kozan
Feride Kozan - 2 yıl Önce

Adalet yok bu ulkede hirsiza verdikleri ceza komik is cikisi polis aldi bizi iceri disari cikma yasagindan islem yapti bakalim ne kadar ceza yiyecegiz cin vurusi cikarsin bizim devlet onleminalmasin cezayida biz yiyelim calisoyoruz Allah bildigi gibi yapsin bu kibrisi

Selçuk özceada
Selçuk özceada - 2 yıl Önce

Çok yanlış bir haber. Kadın daha suçlu bulunmadı ki! Lanet olsun böyle gazeteciliğe

Adalet parada
Adalet parada - 2 yıl Önce

Bi sekretelin evinden cıkan dövizler iyi calmiş hırsız olarak tutuklan para yatır serbest kal ey hakim sende kırarsın ????????????????

komık
komık - 2 yıl Önce

yahu hırsızlık yapıyor yakalanıyor 20.000 tl kefalet serbest kalıyor burda adalet nerde bu gıbı kanunları devlet olmayan kktc verır cok komık

Samet d
Samet d - 2 yıl Önce

Biri yazmış bu ülkede adalet yok o ülke bu ülke değil zaten Kıbrıs ????????


SIRADAKİ HABER

banner471

banner474