banner564

Gölge etmeyin yeter 

Hükümetin ‘eğreti’ bir şekilde kurulduğunu ve toplumda karşılığı olmadığını savunan Özersay, vatandaş adına çağrıda bulundu

Gölge etmeyin yeter 
banner598

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, hükümetin “eğreti” bir şekilde kurulduğunu ve toplumda karşılığı olmadığını savunarak, çok sayıda esnafın “Hükümet gölge etmesin başka bir şey istemeyiz” deme noktasına getirildiğini söyledi.
Yapılan açıklamaya göre, HP Genel Başkanı Kudret Özersay, HP milletvekilleri ve yetkilileriyle birlikte Güzelyurt çarşısı ve sanayi bölgesinde ziyaretlerde bulunarak, hükümete eleştirilerde bulundu.
Güzelyurt ziyareti sonrasında açıklama yapan Özersay, “Halkımız her şeyin farkındadır, bu hükümet eğreti şekilde kurulmuştur o nedenle de ülkede her şey eğreti kalmış, hiçbir şey yerli yerine oturmamıştır. Çok sayıda esnafımız ‘Hükümet gölge etmesin başka bir şey istemeyiz’ deme noktasına getirilmiştir” dedi. 

Vatandaşın görüşleri dinlendi
Halkın Partisi Genel Sekreteri Gülşah Sanver Manavoğlu, Girne Milletvekili Jale Refik Rogers, Mağusa Milletvekili Ayşegül Baybars ve Lefkoşa Milletvekili Tolga Atakan ile Güzelyurt İlçe Başkanı Ramadan Durmazer ve ilçe yönetiminin ile parti meclisinin bazı üyelerinin katıldığı ziyaretlerde özellikle esnafın ve alışveriş yapan vatandaşların sıkıntıları ve görüşleri dinlendi. 
“Biz halkın sesini dinlemeyi, duymayı önemsiyoruz” diyen Özersay, Hükümette olduklar dönemde hatalarının ve eksiklerinin olduğunu ama bunlardan ders çıkarmasını bildiklerini ve özeleştiri yaptıklarını vurgulayarak, şimdi daha tecrübeli şekilde ileriye bakacaklarını söyledi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
salvatore dllare
salvatore dllare - 3 yıl Önce

KOLTUK SAVAŞLARI 2 FİLMİ DEVAM EDİYOR.KOLTUKLARDA SUS PUS OLANLAR,İLTİFATLARDAN UZAK KALANLAR SOS DİYOR. OY VER D A GORKMA DİYOR !!! HALKIN PARTİSİ SUNAR FİLMİ,THE END !!!

kırlangıç
kırlangıç - 3 yıl Önce

BİR SEÇİM SONRASI RÜYALARI DEVAM EDİYOR...GELSİN OYLAR BAKALIM DİYOR HP,, VE KUDRET TOPLAMAYA ÇALIŞIYOR ROCKY 2 SİNEMLARDA AMA JAWS DA UMMANLARDA.

Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Boş geç sayın ozersay geçti borun pazarı etrafına 2 komşu 3 akraba hısım toplayan siyasetçi olmuş avuç içi kadar yerde

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473