banner564

Sorunlar aktarıldı

Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC’de yaşayan Pakistan ve Tacikistan kökenli vatandaşların temsilcileriyle görüştü

Sorunlar aktarıldı
banner598

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Pakistan Kültür ve Dayanışma Birliği Başkanı Shahzad Khurram’ı kabul ederek görüştü.
Verilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC’de yaşayan Pakistanlıların çalışarak başarılı noktalara geldiklerini takdir ettiğini ifade ederek, Pakistan ve Türk milletinin kültür, din ve inançlarının aynı olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Tatar, tüm Pakistanlılara sevgilerini iletti.
Shahzad Khurram da, Cumhurbaşkanı Tatar’a KKTC’de yaşayan Pakistan kökenli KKTC vatandaşlarının sorunlarını aktararak, yapılabilecekler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. 
Khurram, Cumhurbaşkanı Tatar’ın sergilediği duruşu takdir ettiğini belirterek, “milli davanın kazanılacağına” inanç belirtti.

Tacikistanlılar Derneği’ni kabul etti
Öte yandan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Tacikistanlılar Derneği Başkanı Jamset Turaev’i kabul etti.
Verilen bilgiye göre, Tatar kabulde yaptığı konuşmada, “Sizleri burada görmekten dolayı çok mutluyum. Burada bir yakınlık var. Bu yakınlık; tarihsel süreçte, kalbi duygularla kendini göstermektedir” dedi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sona Doğru '!
Sona Doğru '! - 3 yıl Önce

DOLDUR DA GORKMA !!!!! OLDU ÜLKE YOL GEÇEN HANI.......KKTC, CENNET CENNET..GELMEYENKALMASIN, TRİNİDAD VE TOBAGODAN DA GELSİNLER,SOLOMON ADALARINDAN DA , GEL DDA GORKMA !!!!!!! KKTC YOK ARTIK ,UNITED STATES OF KUPRİ VAR GEL DA GORKMA BATIK GEMİNİN MALLARI , BİR DE MİLLİYETÇİYİZ DERLER YÖRÜ DA GORKMA !!!!

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473