banner564

Hayati önem taşıyor

Yerel seçimlerde alınan sonuçların partilileri hem mutlu hem mutsuz ettiğini belirten Yorgancıoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimine işaret etti:

Hayati önem taşıyor
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Girne İlçesi yerel seçimlerde yarışan bütün belediye başkan ve belediye meclis üyesi adaylarına yönelik Dome Otel’de kokteyl düzenledi. Kokteyle katılan Başbakan Özkan Yorgancıoğlu yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde alınan sonuçların partilileri hem mutlu hem mutsuz ettiğini ancak önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için herkesin kenetlenip çalışması gerektiğini belirtti.

Yorgancıoğlu: Büyük bir adım atılmış olur
Yerel seçimlerde yaşanan sürecin artık geride bırakıldığını ve farklı bir sürece girildiğini dile getiren CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, CTP’lilerin bu süreçten gereken sonucu çıkarıp yola devam edeceklerinden emin olduğunu ifade etti. 2015 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Yorgancıoğlu, bu seçimlerin Kıbrıs Türk halkı adına hayati önem taşıdığını kaydetti. Tüm CTP’lilerin Kıbrıs sorununa önem verdiğini belirten Yorgancıoğlu, Cumhurbaşkanlığı makamının elde edilmesi halinde Kıbrıs sorununun çözümü için büyük bir adım atılmış olacağını kaydetti.

Erk: Cumhurbaşkanlığına odaklanmalıyız
CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk de, önlerinde kazanılması gereken büyük bir hedef olduğunu, bu hedefin de 2015 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri olduğunu ifade etti.
Yerel seçimlerde tüm parti organlarının son ana kadar çalıştığını belirten Erk, önümüzdeki yıl yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine odaklanılması gerektiğine işaret etti.

Eminağa: Yola devam
CTP Girne İlçe Başkanı Erkan Eminağa, yerel seçimlerde bir takım üzücü sonuçlar alınmış olsa da yola devam edilmesi gerektiğini söyledi. CTP-BG’nin nitelikli bir parti olduğunu ve böylesine nitelikli bir partinin ufak tefek kazalarla yolda kalmayacağını vurgulayan Eminağa, siyaseti yeniden oluşturup yola devam edilmesi gerektiğini belirtti.
Eminağa, bundan sonraki süreçte bütün güçleriyle Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2014, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473