banner564

Herkes için kazan-kazan

İngiltere Başbakanı Johnson ile telefon görüşmesi gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıbrıs’ta iki devletli çözümün önemine dikkat çekti

Herkes için kazan-kazan
banner598

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Johnson ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Kıbrıs meselesi de ele alındı. Kıbrıs meselesinde İngiltere'nin son dönemde gösterdiği çabaları memnuniyetle karşıladıklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki devletli çözümle yalnızca adadaki iki taraf için değil, yeni bölgesel iş birliği fırsatları bakımından herkes için kazan-kazan durumu meydana geleceğini kaydetti.
 Erdoğan, Türkiye’nin Kıbrıs’ta olduğu gibi Doğu Akdeniz ve Ege’de de yapıcı tutumuna devam ettiğini vurgulayarak, Yunanistan’ın kışkırtıcı eylem ve söylemlerine rağmen soğukkanlı tavrı ve istişari görüşmelere devam etme kararlılığını koruduklarını belirtti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
salvatore dllare
salvatore dllare - 3 yıl Önce

JOHNSON ÖNCE YAŞADIĞI DOSTUNA NİKAH KIYSIN Kİ ,DOĞACAK ÇOCUĞU LEGAL OLSUN. ZATEN TAKSİMİ GERÇEKLŞTİRİP KIBRIS'I BÖLDÜLER. UTANMADAN SARI YILAN JOHNSON ÖTÜYOR.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474