banner564

Hizmet  kalitesi  artacak

Resmi Kabz Memurluğu ve Mukayyitlik Dairesi personeli ile bir araya gelen Taçoy, “Ülkesi ve insanı için çalışan herkes ayrı bir değerdir” dedi

Hizmet  kalitesi  artacak
banner598

 Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, bakanlığı bünyesinde hizmet veren daireler ile başlattığı toplantılar çerçevesinde bu kez de Resmi Kabz Memurluğu ve Mukayyitlik Dairesi personeli ile bir araya geldi.

Bakanlık Müsteşarı Şahap Aşıkoğlu’nun da hazır bulunduğu toplantıya, Daire Müdürü Olgun Yetişmiş’in yanı sıra, daire bünyesinde hizmet veren memurlar katıldı. 
Verilen bilgiye göre, toplantıda, Resmi Kabz Memurluğu ve Mukayyitlik Dairesi’nin verdiği hizmetlerin nasıl daha iyi bir seviyeye getirilebileceği konuşuldu.
Daire personelinin görüş ve düşüncelerini dinleyen Bakan Taçoy, ülke ekonomisine hizmet noktasında kilit bir rol oynayan dairenin hem mevzuat hem de çalışanların ortamı açısından geliştirilmesini ön planda tuttuklarını söyledi.
KKTC’nin kamu sektörü yanında reel sektör bakımından da gelişmesinin büyük önem taşıdığının altını çizen Taçoy, ekonomi büyüyüp gelişirken bunun yasalara uygun olmasını sağlayacak ve denetleyecek önemli bir görevin Resmi Kabz Memurluğu ve Mukayyitlik Dairesi tarafından yürütülmekte olduğuna işaret etti.
“Sizler devletin reel sektörü geliştirecek kanatlarısınız” diyen Bakan Taçoy, her memurun üstlendiği görevi en üst sorumluluk bilinciyle yerine getireceğine duyduğu güveni dile getirdi.

Taçoy: Her zaman sahada olacağız
Öte yandan Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, Yavuz sondaj gemisinin Lefkoşa-1  hattına hareket etmesiyle ilgili olarak, “Kıbrıs Türk halkının ve Türkiye’mizin haklarını korumak için her zaman sahada olacağız” ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473