banner564

İtirazlar yeniden değerlendirilecek

Aylık brüt 7 bin TL olarak belirlenen yeni asgari ücreti işçi sendikaları yetersiz, işverenler sendikası ise fazla buldu

İtirazlar yeniden değerlendirilecek
banner598

Asgari Ücret Saptama Komisyonu, işçi sendikalarının yetersiz, İşverenler Sendikası’nın fazla bulduğu yeni asgari ücrete yapılan itirazları değerlendirmek üzere toplanacak.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı, Asgari Ücret Saptama Komisyonu Başkanı Erman Yaylalı, 10 günlük itiraz süresinin 5 Ocak Çarşamba günü sona ereceğini ve komisyonun, yapılan itirazları görüşmek üzere önümüzdeki günlerde yeniden toplanacağını belirtti.
Asgari ücreti aylık brüt 7 bin TL olarak belirleyen komisyonun kararına Kıbrıs Türk İşverenler Sendikası’nın yanı sıra Kıbrıs Türk Telekomünikasyon Çalışanları Sendikası (TEL-SEN), Kıbrıs Türk İşçi Sendikaları Federasyonu (TÜRK-SEN), Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları (EL-SEN) ve Kıbrıs Türk Kamu Emekçileri Sendikası (KES) itiraz etmişti.
 

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2022, 11:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ck
Ck - 2 yıl Önce

Önümüzdeki günler ne kardesim!!! Bız ne onumuzu ne arkamizi goremez duruma geldik! Verecekseniz verin şu atişi!!!! İnsanlarla dalga gecmeyin!!! Bir kap yogurt olmus 30 tl / bir ekmek olmus 5 tl hala neyi konusuyorsunuz!!! 13. Maaslari hemen odemeyi bilirsiniz !!! Bu kamu ve ozel ayrimciligindan vazgecin artik!!! Insan haklarina aykiri!!!! Is veren ister hep kendi kazansin!!! Insanlari kole gibi 3 kurusa calistirirlar!!! Umarim geleck ay kamuyu odeyecek para bulamazsiniz!!!!!

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473