banner564

Kanımız dondu

Azat Nurmamedov’un 83 yaşındaki Veysi Akdeniz’i işkenceyle öldürdüğü ortaya çıktı

Kanımız dondu
banner598

Suna ERDEN

Gönyeli’nin Yenikent bölgesinde tek başına yaşayan 83 yaşındaki Veysi Akdeniz’in katil zanlısı Türkmenistanlı Azat Nurmamedov’un polise verdiği ifade dün mahkemede açıklanınca dinleyenlerin kanı dondu.
Duruşmada zanlının cinayeti işlediğini itiraf ettiği açıklanırken, nasıl öldürdüğüne dair detaylar vahşeti ortaya koydu. 
Zanlının Akdeniz’i önce karnından bıçakladığı, yaraladıktan sonra başını mermer betona birkaç kez vurup beyin kanaması geçirmesine neden olduğu belirtildi. 
Hırsını alamayan zanlının Akdeniz’i vücudunun diğer yerlerinden de bıçakladıktan sonra boğazını sıkıp öldürdüğü açıklandı. 

Polis: Suçunu itiraf etti
Cinayet soruşturmasını yürüten polis, zanlı Azat Nurmamedov’un Yeniknet’te yaşayan 83 yaşındaki Veysi Muslu Akdeniz’i öldürdüğünü söyledi. Polis, zanlının bıçağı Akdeniz’in karnına bir kez soktuktan sonra başını defalarca mermer zemin üzerine vurup, boğazını sıkarak öldürdüğünü anlattı. Polis, olaydan sonra kaçan zanlının Lefkoşa’da saklandığı evde tespit edilip, tutuklandığını söyledi. Polis, zanlının sorgusunda suçunu kabul edip, gönüllü ifade verdiğini belirtti.  Polis, Akdeniz’e önceki gün otopsi yapıldığını, ölüm nedeninin delici / kesici alet yaralanması sonucu gelişen iç organ yaralanması, iç ve dış kanama, künt kafa ve göğüs travması, beyin kanaması olduğunu belirlediklerini kaydetti.
Polis, alınması gereken ifadeler olduğunu, olay mahalli ile çevresinde bulunan kamera kayıtlarının inceleneceğini ayrıca zanlının ifadesinde belirttiği bir takım iddialarının araştırılacağını ifade ederek, 3 gün süre istedi. Mahkeme hakkında planlı adam öldürme suçundan soruşturma başlatılan zanlının ilk etapta 3 gün süre ile tutuklu kalmasına emir verdi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2020, 13:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
ben
ben - 4 yıl Önce

Nedense ulkemize gelen yabancilarin cogu boyle. Sadece boyle gatil ganara hirsiz vursuz bir baltaya sap olmayacak kisileri cekebiliyoruz ulkemize.

Buse
Buse - 4 yıl Önce

Hepsini toplayın sınırdışı edin.halen daha bunları adada barindirirsiniz.yazik kendi ulkemizde rahat edemezsek nerde edeceyik

Ömer Kızıltaş
Ömer Kızıltaş - 4 yıl Önce

Dogru soluyorsunuz ülkenize gelenler yapior bunları çünkü sizin ülkenizde kim kimin karısını kızını s...ker se s...sin kimse ses etmez bazı ülkelerin insanına bunlar ters şeyler siz birbirinizin karısını kızını s....kmeye devam edin

Had bildirici
Had bildirici @Ömer Kızıltaş - 4 yıl Önce

Sizinkileri de görüyoruz maşAllah daha nişanlanırkenden aynı evde yemedikleri naneler kalmamış cluplarda sırf loca için ona buna kucak dansları yapanlar. Parası var diye 50 60 yaşında adamların arabasında fino gibi gezenler pardon ama senin ülkenin karısı kızı daha 15 16 yaşında düşüp kalkmaya başlıyor o zaman senin ülkenin hepsi Rum tohumu sende Rum piçisin. Eski günlerinizi özlediniz siz belli. Suları hazır etsin avratlarınız analarınız yakındır Rum kapınızı kalmaya gelir embesil orospu çocuğu seni

Gercekler acidir
Gercekler acidir @Ömer Kızıltaş - 4 yıl Önce

Siz kendi ulkenizden gelenleri gorun da ona gore benim ulkemin insanina laf soyle. Terfi ugruna uc bes kurus fazla para ugruna yapmadigi orospuluk kalmaz kadinlarinizin kizlarinizin bacilarinizin. Istisna da degil ha hepsi oyle. Cikari ugruna altina yatamaycagi adam yoktur hepsinin. 80 milyon hepiniz orospu cocugusunuz yani. Bilin bunu da oyle laf soyle benim insanima

Aysel Bilgin
Aysel Bilgin @Ömer Kızıltaş - 4 yıl Önce

Çok ayıp bir yorum bu. Kuzey Kıbrıs halkı için sarfettiğiniz sözler utanç verici, çok çirkin. Hemen silin o yorumunuzu.

alı
alı - 4 yıl Önce

neden oldurdu acaba sebep neydı

Hakan
Hakan - 4 yıl Önce

Kızıltaş gideceğin ülkenin kültürüne ayak uyduramazsan gitmeycen.

007
007 - 4 yıl Önce

Niye öldürdü, sebebi ne?

Hakan
Hakan - 4 yıl Önce

Kızıltaş gideceğinin ülkenin kültürüne ayak uyduramazsan gitmeycen.

Gercekler
Gercekler - 4 yıl Önce

En azindan bizimkiler sizinkiler gibi degil baslarini kapadip kiclarina tanga giymezler


SIRADAKİ HABER

banner608

banner474