banner564

Kendini spora verdi

KKTC milletvekili olan, fakat İstanbul’da yaşayan Hüseyin Özgürgün ‘Türkiye Masterler Atletizm Şampiyonası’nda ikincilik ödülü aldı

Kendini spora verdi
banner598

Melis GÜNEL
Uzun süredir yaşamını İstanbul’da sürdüren Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Hüseyin Özgürgün, 2 yıla yakındır Meclis çalışmalarına katılmazken, Türkiye’de spor faaliyetlerini sürdürüyor. Atletizm sporuyla uğraşan Özgürgün, geçtiğimiz günlerde şampiyon oldu. Hüseyin Özgürgün ‘Türkiye Masterler Atletizm Şampiyonası’nda ikincilik ödülü aldı.
Başarı haberini eşi İnci Pars Özgürgün duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İnci Pars Özgürgün eşinin “Türkiye Masterler Salon Atletizm Şampiyonası”nda dereceye girdiğini duyurdu.

Bazıları tebrik etti, bazıları da eleştirdi 
İnci Pars Özgürgün’ün paylaşımı kısa sürede onlarca yorum aldı. Kimisi Özgürgün’ün başarısını kutlarken, kimisi Meclise gelmeden maaş aldığını, KKTC’den aldığı parayla İstanbul’da iyi bir yaşam sürdüğünü savunarak, eleştirilerde bulundu.

Dokunulmazlığı kaldırılmıştı 
Özgürgün'ün yasama dokunulmazlığının kaldırılması konusunda kurulan Özel Komite'nin oluşturduğu rapor, 7 Ekim 2019 tarihinde Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu'nda görüşülmüştü. Rapor görüşüldükten sonra Meclis Genel Kurulu'nda oylamaya sunulmuştu. Komitenin tavsiye nitelikli kararını içeren rapor, oy çokluğuyla onaylanmıştı. Oylamada 41 kabul, 2 ret oyu kullanılmış, DP kanadı katılmamıştı. 

Vekillikten istifa etmişti 
Özgürgün, 12 Ağustos 2020 tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada milletvekilliği görevinden istifa ettiğini bildirmişti. Kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamasıyla istifa ettiğini duyuran Özgürgün'ün, "Halkın oylarıyla gelinir ve gidilir prensibi yerine halkın oylarıyla değil, siyasi çeteleşme ve entrikalardan dolayı istifa ederek gidiyorum" sözleri dikkat çekmişti.  

YORUM EKLE
YORUMLAR
Salvatore Dllare
Salvatore Dllare - 3 yıl Önce

O KADAR PARA ...... SONRA KEYİF ÇAT....NERDE TC-KKTC ARASI PROTOKOLLER. BU,ASLA TEBESSÜM EDEMEMELİ. TAM AKSİ, HZURSULUKTAN VE SİNİRDEN ELLERİNİ DUVARLARA VURMALI....DOKUNUN BUNA !!!! NERDE TATAR ??? HANİ, SEÇİM ÖNCESİ BUNCA PARALI BU KİŞİYİ, OY PAHASINA AF ETMİŞTİ YA DIŞ EMİRLE. SÖZDE ALLAH'A KULLUK EDİYORLAR İNANMAYIN,ALLAH'A KULLUK EDENLER ,HIRSIZLARI-ARSIZLARI DESTEKLEMZ.LANETLER OLSUN TÜM İŞBİRLİKÇİLERE.

Doğru Söz
Doğru Söz - 3 yıl Önce

Utan UBP. Utan Meclis. Rezaletin bu boyutu tam aize gore. Bu adamın vekilliğini düşüremeyen şerefaiz değil de nedir? Bir adan bir iki yılda tek geliri maaşınin kat kat
üstünde gelire ulaşıyor. Mahkeme kararı nettir. Kendi de kabul etti. Ve kendi ülkesine gelmeyen vekil. 30 gün devamsızlıktan ihracı gerekir. Utan Meclis. İtibarin Özgürgünü savunman ve koruman kadar.

mehmet ilker
mehmet ilker - 3 yıl Önce

Böyle kafaya böyle tras. Sorusturmasi olan bu adami adaya getirememek acizlikdir.

EMETABA İLE  İSİYİN
EMETABA İLE İSİYİN - 3 yıl Önce

SARKOZİ BİLE HAPİS CEZASI ALDI NERDE YARGI ???????

El cevap
El cevap @EMETABA İLE İSİYİN - 3 yıl Önce

Sarkozi ceza aldi cunku etrafinda veya karsisinda durust insanlar vardi Yargilanabildi, ama bizde hem iktidar hem muhalefet ayni hangi savci dava acabilir hangi hakim yargilayabbilir yanda hangi polis tutuklayabilir...hangisi temiz...

Adsiz
Adsiz - 3 yıl Önce

Allah hepsinizin cezasini versin goshoca ubp hirsiz partisi oldu bu yussuz ve yandaslari tiksindirdiniz bizi babamizin dedemizin partisinden. Tatarin son secimdeki diktatorlugu ayri hikaye

Cemil
Cemil - 3 yıl Önce

Onursuz, haysiyetsiz....

Doğru Söz
Doğru Söz - 3 yıl Önce

Meclisin itibarı Hüseyin Özgürgün'ü aklayanlarınkına denktir. Hüseyin sen tam da KKTC'ye lâyıksın . KKTC de sana.

kupri island
kupri island - 3 yıl Önce

PİŞİMİŞ KELLE GİBİ,UTANMADAN SIKILMADAN SIRITACAK...,KEYF ÇATACAK VE YARGILANMAYACAK.MUHALEFET BİLE İŞİN ÜSÜTNE GİTMİYOR.BU NE BİÇİM TUZU KURULUK,BU NE BİÇİM AYMAZLIK.BU NE BİÇİM SORUMSUZLUK ?????


SIRADAKİ HABER

banner608

banner473