banner564

Kurultaya katıldılar

KKTC yönetimi tam kadro Ankara’da

Kurultaya katıldılar
banner598

Ankara’da düzenlenen AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresine Kuzey Kıbrıs’tan da katlım oldu.  KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ünal Üstel, hükümet ortakları Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Demokrat Parti Genel Başkanı ve Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Hasan Küçük katıldı. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, TC Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 14-28 Mayıs seçimlerinde elde ettiği zafer sonrasında güçlü bir şekilde yeniden   AK Parti Genel Başkanlığı’na seçildiğini söyledi. 
Cumhurbaşkanı Tatar, yüzde doksandan fazla katılımla, demokrasi şöleni şeklinde gerçekleştirilen  4. Olağan Büyük Kongre’de Cumhurbaşkanı  Erdoğan’ın elde ettiği zafer ve yaptığı açıklamaların önemine işaret etti.  Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni yüzyılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Ak Parti Genel Başkanı olarak TC’nin yeni dönemdeki vizyonu, kalkınma, gelişme ve refah noktasındaki yükselen hedeflerinin milleti  başarıdan başarıya taşıyacağına inanç belirtti.
Üstel de kendisinin de katıldığı AK Parti Kongresi’nde Genel Başkanlığa yeniden seçilen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kutladı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner474