banner564

Mahkeme affetmedi

12 yaşındaki kız çocuğunun kalçasını sıktığı için 5 yıl hapse mahkûm edilen Şehmus Çim’in cezada indirim talebi reddedildi

Mahkeme affetmedi
banner598

Suna ERDEN
Girne’de 2017 yılı Aralık ayında yaşanan olayda ailesi ile markette bulunan 12 yaşındaki çocuğun kalçasını sıkıp taciz eden, daha sonra kızın dışarı çıkmasını bekleyip tacizine devam eden 46 yaşındaki Şehmus Çim’in istinaf başvurusu dün görüşüldü. 
Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanarak 5 yıl hapse mahkûm edilen, verilen cezayı çok bularak istinafa giden sanığın mahkûmiyeti onandı. Yüksek Mahkeme, sanığın planlı bir şekilde taciz suçu işlediğine bulgu yaptı ve alt mahkemenin vermiş olduğu 5 yıl hapis cezasını onadı.

Çocuğu takibe aldı
Sanığın itirazını görüşen Yüksek Mahkeme, olguları aktararak kararını açıkladı. Mahkeme, olayın 2017 yılında Girne’de bir markette meydana geldiğini ve sanık Şehmus Çim’in  “Cinsel istismar” suçundan yargılandığını belirtti.
Mahkeme kararında, söz konusu kız çocuğunun 11 yaşındaki kardeşi ile markette kasada sıra beklerken, Çim’in kalçasını sıktığını, küçük çocuğun olayın bir yanlışlık olabildiğini düşündüğünü ancak saldırganın elinde poşetlerle çocukların arkasından çıkarak aynı suçu yine tekrarladığına dikkati çekti. 
Ailenin polise şikâyetçi olduğu, sanığın tutuklandığı belirtildi.
Davanın cinsel içerikli olduğu ve iki küçük çocuğun mahkemede tanıklık yaptığı ifade edildi.
Sanık Çim’in ülkeye öğrenci olarak geldiği ve özgürce yaşayan bir çocuğun haklarını elinden almaya çalıştığı kaydedildi.
Mahkeme, 46 yaşındaki sanığın 12 yaşındaki çocuğu planlı bir şekilde hem market içinde hem de market çıkışında taciz etmesinin ciddiyet ve vahametine vurgu yaptı. Mahkeme, sanığın ceza indirimi talebini reddettiklerini açıkladı. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ayse
Ayse - 4 yıl Önce

Dünyanın en harika insanının hayatını kararttılar. Iftiralarla bir aileyi dağıttılar.

İmtihan
İmtihan - 4 yıl Önce

İçerikte yalan haber yapmakta üstünüze yok. İnsanları karalamaktan yorulmadınız mı? Açın da dava dosyasını okuyun. Biraz doğru haber yapın.

Halit kondo
Halit kondo - 4 yıl Önce

Kabahat sende degil senin gibi pislikleri bu memlekete sokanlardir

Suna
Suna - 4 yıl Önce

Yalan haber yapıyorsunuz. Kalça sıkma yok. Allahtan korkusu olmayanlar ahirette nasil hesap vereceksiniz masum bir insanın hayatını kararttınız.

Suna
Suna - 4 yıl Önce

Yalan haber yapıyorsunuz. Kalça sıkma yok. Allahtan korkusu olmayanlar ahirette nasil hesap vereceksiniz masum bir insanın hayatını kararttınız.

Dilek
Dilek - 4 yıl Önce

Adalet mi? Masum bir insanı yaktınız.

Sidar Yavuz
Sidar Yavuz - 4 yıl Önce

Melek gibi insan niyeyse böyle bir ithamla karşılaşmış üstelik erişkin yaşlardaki bir kişi değil bir çocuk için. Yani marketin kamerası yok , şahit yok herkes yanlış gördü bu adam masum değil mi ? 2-3 senedir de bu hata hala düzeltilmesi. Bir de ailesi şu yorumlarda olduğu gibi destek de veriyorsa bu adama Allah ıslah etsin gözü kör insanları. Devir ne hale gelmiş kimseye çoluğu çocuğunuzu da emanet edemeyeceğiz yazıklar olsun bu gibi insanlara çanak tutan herkese

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473