Ülkede kaçak yaşamla mücadele kapsamında sürdürülen denetimler dün tüm bölgelerde eş zamanlı olarak yapıldı.
Bakanlık’tan verilen bilgiye göre, İçişleri Bakanlığı Göç Yönetimi Merkezi’ne bağlı mobil denetim araçla-rı, 6 ilçede Kaymakamlık personeli ve muhaceret polisi ile koordineli şekilde sahaya indi.
Denetimlerde, yabancı uyruklu kişilerin ikamet ve oturma izinleri kontrol edildi.
Yapılan incelemelerde, ülkede yasal statüsü bulunmadığı belirlenen kişiler tespit edilerek haklarında yasal işlem başlatıldı.
İçişleri Bakanlığı Göç Yönetim Merkezi yetkilileri, bu uygulamaların sadece belirli bölgelerle sınırlı kal-mayacağını ve ülke genelinde düzenli ve planlı şekilde devam edeceğini belirtti.
Açıklamada, “Ülkede kaçak yaşamın önlenmesi, kamu düzeni ve güvenliğinin korunması adına kararlı adımlar atılmaya devam edilecek, bu konuda hiçbir taviz verilmeyecektir.” denildi.
Mobil araçlar görevde
Göç Yönetimi Merkezi, 6 ilçede eş zamanlı kaçak denetimi yaptı
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER

