banner564

Moral verdi

Erhürman, Lefkoşa milletvekili adaylarını tanıtım töreninde CTP’nin seçimlerde birinci parti olacağını söyledi

Moral verdi
banner598

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Lefkoşa İlçe Örgütü tarafından, Lefkoşa milletvekili aday adaylarını tanıtım etkinliği düzenlendi.
Verilen bilgiye göre, Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası Konferans Salonunda yer alan etkinlikte Parti Genel Başkanı Tufan Erhürman yaptığı konuşmada, CTP’nin hükümette bulunduğu 2018 yılında da döviz kriziyle karşı kaldıklarını ancak, Kıbrıslı Türklerin alım gücünü korumak için konuya kayıtsız kalmadıklarını, ancak bugünkü hükümetin halkın alım gücünü korumak yerine sessizliğe büründüğünü söyledi.
Erhürman, 23 Ocak 2022 milletvekili seçimlerinde CTP’nin birinci parti olarak çıkacağına inandığını da söyledi.
Parti Genel Sekreter Erdoğan Sorakın da yaptığı konuşmada aday adayların aynı amaç ve hedef noktasında bu ülke insanı için bir şeyler yapmak istediğini gördüğünü söyledi.
CTP Lefkoşa İlçe Başkanı Rifat Arşehit ise önlerinde zor bir dönem olduğunu ancak birbirlerine inanarak, kol kola girerek, yürek yüreğe vererek bu seçimden CTP’yi birinci parti yapacaklarına inandığını kaydetti.

Erhürman: Temel mesele geçim sıkıntısı
Öte yandan CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman katıldığı bir televizyon programında, halkın temel meselesinin geçim sıkıntısı olduğunu söyleyerek, alım gücünü korumak gerektiğini belirtti.
Erhürman, Ulusal Birlik Partisi (UBP) zihniyetinin Kıbrıslı Türkleri Sarayönü’ne hapsetmeye çalıştığını savundu.
Bu zihniyetinin 5 yıl daha devam etmesi durumunda, “toplumun uçurumun kenarından düşeceğini” iddia eden Erhürman, ülkenin sağlıkta da ekonomide de eğitimde de uçurumun kenarında olduğunu ileri sürdü.

Cihan Tunçeli aday adayı
Bu arada Diyalog’ta dün ‘Son iki gün’ başlığıyla yayımlanan haberde CTP’den aday adayı olan Cihan Tunçeli’nin fotoğrafı teknik bir hatadan dolayı yanlış çıkmıştır. Bugün doğru fotoğrafı yayınlıyoruz.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474