banner564

“Paylaşarak Başaracağız”

LTB, KTAMS ve KTEZO’nun katkı koyduğu kampanyada 9 bin 627 ihtiyaçlı kişi ve aileye gıda dağıtıldı

“Paylaşarak Başaracağız”
banner598

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) tarafından hem Covid-19 sürecinde ihracat yapamayan yerel üreticiyi desteklemek hem de şehir yaşamında oluşan aksaklıklar ve yurttaşların yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle gıda ihtiyacı olan kişi ve ailelere katkıda bulunmak amacıyla oluşturulan “Paylaşarak Başaracağız” Kampanyası’na katkılar devam ediyor. 
Verilen bilgiye göre, bu çerçevede Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS)ve Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası(KTEZO) da LTB “Paylaşarak Başaracağız” Kampanyası’na katkıda bulundu.
LTB Başkanı Mehmet Harmancı, KTAMS Başkanı Güven Bengihan ve KTEZO Genel Koordinatörü Hürrem Tulga gıda dağıtım merkezi olarak kullanılan LTB Ali Güçlü Mezbahası’nı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.
LTB Başkanı Mehmet Harmancı belediyenin “Paylaşarak Başaracağız” adlı bir kampanya organize ettiğini ve kendi imkanları,iş insanları,kurum,kuruluşlar ve duyarlı yurttaşların katkıları ile oluşturulan gıda havuzu ile belediye sınırları dahilinde toplam 9 bin 627 ihtiyaçlı kişi ve aileye gıda dağıtıldığını kaydetti. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473