banner564

Projeye tam destek

Alayköy İlkokulu'nda erken tanı ve koruyucu hekimlik amacıyla düzenlenen yıllık diş tarama etkinliğine Bakan Dinçyürek de katıldı

Projeye tam destek
banner598

Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek, Alayköy İlkokulu'nda düzenlenen diş tarama etkinliğine katıldı.
Sağlık Bakanlığı’na bağlı Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi tarafından Alayköy İlkokulu'nda erken tanı ve koruyucu hekimlik amacıyla yıllık diş tarama etkinliği düzenlendi.
Sağlık Bakanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, etkinlikte çocuklara yönelik sağlık hizmetlerini yakından inceleyerek, projeye destek verdi.
2024 yılında koruyucu hekimlik ve erken tanı konusunda daha etkin çalışmalar yapacaklarını belirten Dinçyürek, çocukların geleceğimiz olduğunu, sağlıklı bireylerin sağlıklı bir toplum oluşturduğunu vurguladı.
Sağlık Bakanı Dinçyürek, bu tür koruyucu sağlık etkinliklerinin toplum sağlığına yönelik önemine işaret ederek, çocukların erken tanı ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmalarının önemine işaret etti.
Alayköy İlkokulu ve Hedef Hizmet Kulübü Derneği, Bakan Dinçyürek’in ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, etkinliğin Dinçyürek’in katılımıyla daha da anlam kazandığını ve sağlık alanındaki önemli projelerin desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan Nuri
Hasan Nuri - 6 ay Önce

Sağlık Bakanı Hasan Dinçyürek Çocukların Sağlığı için Alayköy İlkokulunda Sağlık için konuşuyor !
Sayın Bakanımız Çocuklarımızın ve İnsanlarımızın Sağlığından ilgileniyor ise Küçücük Ülkemize yıllardır zehir ve Kanser saçan Teknecik Santraline bir Filtre Niye koymuyor acaba ???

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474