banner564

Seçime davet etti

YDP lideri Arıklı, “Ya artık bu hükümeti kurun ya da gelin doğrudan halka gidelim” dedi

Seçime davet etti
banner598

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkan Erhan Arıklı, “Ya artık bu hükümeti kurun ya da gelin doğrudan halka gidelim. Halka gitmekten korkmayın. Bize, yönetme ruhsatını verecek olan halktır" dedi. Arıklı, daha önce hükümet boşluğu giderilsin diye görüşlerinin örtüşmediği partilerin içerisinde olacağı oluşama destek vereceklerini ifade ettiklerini söyledi. Arıklı, “Ama görüyoruz ki bizim dışımızda halkı düşünen yok. Herkes koltuk derdinde" şeklinde konuştu. 
YDP’nin İlçe Kongreleri devam ediyor.
İskele İlçe Kongresinin ardından dün de Gazimağusa İlçe Kongresi yapıldı.
Gazimağusa İlçe Kongresinde konuşan Genel Başkan Erhan Arıklı, bu kongreden sonra çıkacak ekip Gazimağusada 4 milletvekili çıkarmak için canla başla çalışacak bir ekip olmalı. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza edersek bu hedefe rahat ulaşırız" dedi.
Arıklı Hükümet kurma çalışmalarına da değinerek şunları söyledi;" Ya artık bu hükümeti kurun ya da gelin doğrudan halka gidelim. Halka gitmekten korkmayın. Bize, yönetme ruhsatını verecek olan halktır" dedi.
Arıklı, "Biz sırf hükümet boşluğu giderilsin ve bir an evvel seçime gidelim diye dünya görüşleri bize ters gelen siyasi partilerin de içinde olacağı hükümete dışardan destek vereceğimizi söyledik. Aynı şeyi UBP’nin kuracağı azınlık hükümet formülünde de dile getirmiştik. Ama görüyoruz ki bizim dışımızda halkı düşünen yok. Herkes koltuk derdinde" şeklinde konuştu. 
Genel Sekreter Bertan Zaroğlu ise, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde beklediğimiz oyu alamadık. Bunun sebeplerini herkes biliyor.  Yaklaşan genel seçimlere en iyi şekilde hazırlanmak zorundayız. Bunun için İlçe Kongrelerimizi yapıp ardından Olağan Kurultayımızı yapacağız. Bizim dışımızda her siyasi partide karışıklıklar var. Bir tek bizde iç karışıklık yok. Bizi birbirimize bağlayan kardeşlik hukuku ve 1985 YDP ruhudur. Bizi birbirimize düşürmeyi hayal edenler rüya görüyor" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2020, 12:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
MORULA
MORULA - 3 yıl Önce

KADIN SAYGI DURUŞUNDA !

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473