banner564

“Tehlike çanı çalıyor”

Gönyeli’de yurttaşlarla bir araya gelen Erhürman, ülkede yaşanan ekonomik sıkıntının boyutuna dikkat çekti

“Tehlike çanı çalıyor”
banner598

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Tufan Erhüman, Gönyeli’de yurttaşlarla bir araya geldi. 
Yapılan açıklamaya göre, CTP Gönyeli Ocak Örgütü’nde düzenlenen etkinlikte konuşan Erhürman, Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin ardından 5’li konferansın hayata geçmesinin en temel beklentisi olduğunu söyledi ve  bu 5’li konferansın sonuç odaklı olması gerektiğini vurguladı.
Müzakere süreçlerinde artık zaman kaybetmek istemediklerini dile getiren Erhürman, “Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nden sonra gerçekleştirilecek olan 5’li konferansa çok iyi hazırlanarak gitmemiz gerekiyor. Çünkü biz sonuç çıksın diye oraya gidiyoruz, tekrardan en başa dönmek istemiyoruz. Bizim yoğun çabalarımıza rağmen yine bir sonuç alamazsak da bizi adım adım çözüme ulaştıracak adımları atmamız gerekiyor. Bunun için de oturup beklemeyeceğiz, çok çalışacağız” dedi.

“Sürekli girişimler yapılmalı” 
KKTC ekonomisinde tehlike çanları çaldığını dile getiren Erhürman, Türkiye’den gelen kaynakların da artık çok sınırlı olduğunu,  kendi ayakları üzerinde duran bir ekonomi yaratmaları gerektiğini kaydetti.
Erhürman, “Bunun için de Cumhurbaşkanlığı makamına büyük görevler düşüyor. Cumhurbaşkanı’nın hem içeride hem de dışarıda çok çalışması gereken bir süreç var önümüzde. Yurt dışında tek kabul gören makam Cumhurbaşkanlığı makamıdır, bu nedenle de turizmde, yükseköğretimde, ticarette önümüzde duran engelleri kaldırmak için Cumhurbaşkanı’nın sürekli girişimler yapması gerekmektedir” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474