Lefkoşa'da İsrail'in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesine yaptığı saldırı protesto edildi.
İsrail'in hastane saldırısına tepki gösteren bir grup, Lefkoşa'daki İngiliz Yüksek Komiserliği ofisi önünde toplanarak slogan attı.
Türkiye, KKTC ve Filistin bayrakları taşıyan protestocular, okudukları basın bildirisinde İsrail'in bebek, çocuk, kadın ve erkek ayrımı yapmadan Filistinli sivilleri canlı yayında hastaneye yaptığı saldırı ile katlettiği belirtilerek, uluslararası toplumdan Gazze'ye yönelik saldırıları durdurmasını istendi.
Basın bildirisinin okunmasının ardından araçlarla konvoy düzenleyen protestocular, Lefkoşa caddelerinde tur attı. Gazze’deki hastane saldırısının ardından bir grup vatandaş da sosyal medya aracılığıyla Lefkoşa'da Kuğulu Park’ta toplanarak, İsrail’i kınadı.
Tepkiler seslendirildi
İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısı, Lefkoşa'daki İngiliz Yüksek Komiserliği ofisi önünde protesto edildi
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER

