banner564

Turgut’un itirafı

Tecavüz suçlamasıyla tutuklanan 29 yaşındaki genç, 13 yaşındaki kız çocuğu ile 6 aydan beri cinsel ilişki yaşadığını söyledi

Turgut’un itirafı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

İskele’ye bağlı Kumyalı köyünde komşusunun 13 yaşındaki kızına tecavüz ettiği gerekçesiyle önceki gün gözaltına alınan Turgut Ağcabay (29) dün tutuklama talebi ile mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada zanlının geçtiğimiz Nisan ayından beri kız çocuğu ile cinsel ilişki yaşadığını itiraf ettiği belirtildi. 
Olayın ise kızın babasının şüphelenmesiyle ortaya çıktığı öğrenildi. Kızının durumundan şüphe eden babanın bazı sorular sorduğu ve T.A. ile cinsel ilişki yaşadığını öğrenmesi üzerine polise başvurduğu kaydedildi.

Polis: Zanlı suçunu kabul etti
Soruşturmayı yapan polis memuru Osman Gökalp, zanlının 2020 yılı Nisan ve Eylül ayları arasında, Kumyalı ile Mehmetçik arasında bulunan ormanlık alanda, kendi aracı içerisinde, kız çocuğu ile birçok kez cinsel ilişkiye girdiğini söyledi.
Olayın 16 Eylül 2020 tarihinde polise rapor edildiğini aktaran Gökalp, gönüllü ifade veren zanlının suçunu itiraf ettiğini söyledi. 
Soruşturmanın yeni başladığını ve mesele kapsamında alınacak olan ifadelerin bulunduğunu bildiren Gökalp, mahkemeden süre talep etti. 
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Tutku Cantaş, hakkında “16 yaşından küçük çocuğa cinsel tecavüz”, “alıkoyma” ve “cinsel istismar” suçlarından soruşturma yürütülen zanlının ilk etapta bir gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi. Zanlı bugün yeniden mahkemeye çıkarılacak. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
cigdem
cigdem - 4 yıl Önce

gazeteciler bile yanlış yazı yazıyor doğru neyse onu yazın

AHMET SERYİR
AHMET SERYİR - 4 yıl Önce

YALNIZ BUNU DEĞİL 7 SÜLALESİNİ SİLMEK LAZIM

ayten
ayten @AHMET SERYİR - 3 yıl Önce

yalan haberdır arkadaslar boyle bır tacız vs tecavuz olmamıstır ve turgut agcabay bole bırseyı ıtıraf etmedıgını soyluyor

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473