banner564

‘Turizm ivme kazanacak’

Üstel, yeni Ercan Havalimanı’nın ülkenin dünyaya açılan yeni kapısı olacağını belirtti

‘Turizm ivme kazanacak’
banner598

Başbakan Üstel, açılışıyla Kıbrıs adasının en büyük havalimanı haline gelen yeni Ercan Havalimanı’nın ülkenin dünyaya açılan yeni kapısı ve vitrini olarak, KKTC'nin çağdaşlık seviyesinin en önemli göstergelerinden de biri haline dönüşeceğini vurguladı.
Bölgedeki çok az ülkede bulunan kalitede ve büyüklükte inşa edilen, tüm yeni teknolojilere sahip yeni Ercan Havalimanı’nın, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin gelecek yolculuğunun en önemli mihenk taşlarından biri olduğuna işaret eden Üstel, “Yeni havalimanımızla artıracağımız yolcu kapasitemiz sayesinde turizmimiz önemli bir ivme kazanacak ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayacaktır” dedi.
Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişiyle açılan Ercan Havalimanı yeni pist ve terminalinin açılış töreninin ardından basına açıklama yaptı.
Başbakan Üstel, “Hayata geçirdiğimiz su ve gerçekleştireceğimiz elektrik projemiz gibi, açılışını yaptığımız yeni havalimanı projemizle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak tüm dünyaya açıkça ‘Biz bir devlet olarak varız, buradayız ve dünya devletleri ailesine üye olmaya hazırız’ diye haykırmaktayız” dedi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Neco Uk
Neco Uk - 10 ay Önce

Lanet olsun galıbına..Onursuz yaratık..Allah bir an evvel bildiği gibi yapsın seni atanmış yaratık..Cebinizi doldurasınız diye memleketin içine ettiniz..Yuh olsun size beee....

Eski UBP'li
Eski UBP'li - 10 ay Önce

Mandirga lehçesiyle konuşurken dili çarpan bir komedyen..
"Ne günlere kaldık ey Gazi hünkar; Katır mühürdar oldu, eşek defterdar!"

Ck
Ck - 10 ay Önce

Yarın tanınırız kesin

Vehbi
Vehbi - 10 ay Önce

Sormuşlar ağaya "senin ağalığın ne zamana kadar devam edecek?" Ağa cevap vermiş ; "Sizin eşekliğiniz bitinceye kadar"

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473