banner564

Verimli geçti

HP ile El-Sen yetkilileri son dönemde artan elektrik maliyetleri ve Kıb-Tek’in yapısal sorunları konusunda görüş alışverişi yaptı

Verimli geçti
banner598

Halkın Partisi (HP), Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (EL-SEN) ile parti genel merkezinde bir araya geldi.
Açıklamaya göre; toplantıda, HP Genel Sekreteri Gülşah Sanver Manavoğlu, HP Milletvekili Ayşegül Baybars ve Parti Meclisi üyesi Yusuf Avcıoğlu ile EL-SEN Başkanı Kubilay Özkıraç ve beraberindeki heyet yer aldı.
Heyetler arasında, son dönemde artan elektrik maliyetleri, KIB-TEK’in yapısal sorunları ve yatırım ihtiyaçları konusunda görüş alışverişi yapıldı.
Toplantıda ülkenin enerji ihtiyacının karşılanması ve elektrik kesintilerinin yaşanmaması için yatırım yapılmasının gerekli olduğuna dikkat çeken Genel Sekreter Manavoğlu, KIB-TEK’in yönetim kapasitesinin liyakat sahibi kişiler tarafından yürütülmesi ile kurumun güçlendirilebileceğini söyledi. 
Manavoğlu, “Hükümetin yatırım için kaynak yaratması ve kurumun tüm halkımızın olması gerekenden daha pahalı ve düşük kaliteli elektrik kullanmasının önüne geçilmesini sağlayacak adımlar atması gerekmektedir” diye konuştu.  

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ck
Ck - 2 yıl Önce

Verimli gecmis......ay sonunda nasil gectigini anlayacagiz okkali

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474