banner564

Zanlı sayısı 5 oldu

Range Rover marka aracın sahte belgeyle ülkeye ithal edilmesiyle ilgili bir kişi daha tutuklandı

Zanlı sayısı 5 oldu
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
İngiltere’den getirtilen Range Rover marka aracı sahte belge ile ülkeye ithal ettikleri gerekçesiyle tutuklanan Ahmet Açıkgül, Samet Erdinç, Nebil Tepe ve Ramadan Karabulut’un  ardından Çağan Çiftçi’de önceki gün polise gelerek teslim oldu. Zanlılar dün ek tutukluluk talebiyle mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meselenin olgularını aktaran polis memuru Hakan Özçürümez, Gümrük ve Rüsumat Dairesi’nde görevli bir personel tarafından, aldıkları bilgide Ahmet Açıkgül’ün sahibi olduğu galeriye, İngiltere’den getirttiği Range Rover marka aracın, limanda komisyoncu olarak görev yapan Ramadan Karabulut tarafından, sahte ithal belgesi ibraz edilerek ülkeye sokulduğunu öğrendiklerini ve zanlıları gözaltına aldıklarını belirtti.
Ahmet Açıkgül’ün polise verdiği ifade doğrultusunda, meseleyle bağlantılı olarak Samet Erdinç ve Nebil Tepe’nin de gözaltına alındığını anımsatan polis, mesele ile ilgili bağlantılı olan Çağan Çiftçi’nin de önceki gün polise gelerek teslim olduğunu açıkladı.
 Soruşturmanın devam ettiğini, alınan bazı kamera görüntülerinin, görüntü uzmanı tarafından incelendiğini bildiren polis,  mahkemeden ek süre talep etti. Mahkeme, zanlıların 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Rumeysa kale
Rumeysa kale - 6 ay Önce

İzzet köle çok profesyonel kimse bişey yapamaz arkasında emniyet müdürü var daşşaklllı adam

Ck
Ck - 6 ay Önce

Gösteriş hırsınız yüzünden başınıza gelenler....

İzzet kole
İzzet kole - 6 ay Önce

Şu izzet kole bas hırsız almadınız gittiniz izzet kole bu dünya sana da kalmaz hirsizzz

Hırsız izzet kole
Hırsız izzet kole - 6 ay Önce

Bu işin baş hırsızı İzzet koledir onunda sonu gelir çağan çiftçi izzet kolenin sağ kolu Cagana bütün işleri İzzet kole yaptırdı para gücü ile her boku pisliği cagana yaptirdi cagan Hapisde yasiyamaz o hapisde 1 ay da karisizlikdan olur yazık koymayin içeriye

K.ç
K.ç - 6 ay Önce

Ewet haklisiniz izzet köle de tutuklanması lazım baş hırsız o aslında

Leyla k
Leyla k - 6 ay Önce

Bana zorla tecavuz etti izzet köle şerefsiz geber oraşda

Hakan korkmaz
Hakan korkmaz - 6 ay Önce

İzzet halıl falyali dosyasindan. Neden yargılanmadi anlamış değilim arkası sağlam helal olsun halaoğli

Şeref kara
Şeref kara - 6 ay Önce

Ewet kardeşim haklısın ama izzet köle şu an Halil falyalının karısı ile iş birliği yapar kumar paraları gayrimeşru işlerin gizli kasası devlet malına el koyması lazım


SIRADAKİ HABER

banner608

banner474