Lefkoşa’da gerçekleştirilen denetimlerde ülkede kaçak yaşadığı ortaya çıkan Hasan Sarı tutuklanarak, dün mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada olgular aktarılarak, 3 gün süre istendi.
Polis, 28 Ekim 2023 tarihinde, ülke genelinde polis tarafından yapılan denetim ve kontroller sonucunda; KKTC’de herhangi bir yasal statüsü olmadığı halde, ikamet izinsiz olarak kalan zanlının tespit edilerek, tutuklandığını söyledi. Polis, yapılan muhaceret kontrolünde zanlının 11 Aralık 2022 tarihinden beri 321 gün ülkede izinsiz kaldığının belirlendiğini açıkladı.
Soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.
Polisin ardından söz hakkı alan zanlı, mahkemeden bir fırsat istedi.
Zanlı, “Tüm ailem Türkiye’de, bana bir gün verin, arabamı satayım, alacaklarımı toplayayım sonra gelip teslim olayım. Eğer tutuklu kalırsam ve cezaevine gidersem tüm birikimim olan aracını satıp, alacaklarımı toplayamayacağım” dedi.
Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme, zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.
321 gün gizlendi
Ülkede kaçak yaşam süren Hasan Sarı denetimlerde yakalandı
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER

