banner564

AB destek verdi

Harmancı, Lefkoşa’nın yarınlarını kurtaracak olan Ana Taşıyıcı Kanalizasyon Hattı projesini tamamladıklarını belirtti

AB destek verdi
banner598

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı ve TDP LTB Başkan adayı Mehmet Harmancı, 12 milyon Euro AB hibesiyle projelerinin Lefkoşa’da yaşam bulduğunu belirtti. Harmancı “Lefkoşa’nın yarınlarını bugünden kurtaracak en büyük proje olan Ana Taşıyıcı Kanalizasyon Hattı projesini” bu finansmanla tamamladıklarını belirtti. 
Harmancı, Taşkınköy Spor Kulübü’nü ziyaret ederek, kulüp yöneticileri yanında bölge halkıyla bir araya geldi. Belediye Meclis üyesi adaylarından oluşan bir ekibin eşlik ettiği Harmancı, daha sonra Badminton Federasyonu’nu ziyaret etti. 
Ziyaretlerde, sekiz buçuk yılı kapsayan hizmet döneminde Lefkoşa ve Lefkoşalılar için yaptıklarını örneklerle anlatan Harmancı, şunları kaydetti:
“AB hibelerinden yararlanmadığımız iddia ediliyor. 12 milyon Euro AB hibesiyle projeler Lefkoşa’da yaşam buldu. Lefkoşa’nın yarınlarını bugünden kurtaracak en büyük proje olan Ana Taşıyıcı Kanalizasyon Hattı projesi bu finansmanla yapıldı. En son Sayın Akıncı’nın Belediye Başkanlığı döneminde yapılan Kanalizasyon Ana Taşıyıcı Hattı’nı 2050’ye hazır olacak şekilde yeniledik.  
Merkez Lefkoşa’yı tamamladık, Kızılbaş Parkı’nı açtık, kreşimiz ve çocuk merkezimiz hizmet vermeye başladı.”  
Mehmet Harmancı seçim ofisinden verilen bilgiye göre, Lefkoşa Mahalli Baro Başkan ve üyeleriyle buluşmasında Harmancı, Lefkoşa’da görev yapan avukatların belediye ile olan ilişkilerinin yoğun olduğuna işaret ederek, mahkemeler ve avukatların Surlariçi’ne hayat verdiğine dikkat çekti.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 1 yıl Önce

Var gücümüzle sana destek olmazsa olmazımızdır...Bizim dürüst adamlara,çalışkan adamlara ihtiyacımız var..Sahtekarlara hırsızlara değil...Allah yardımcın olsun Sn.Harmancı.

Ck
Ck - 1 yıl Önce

Birşey göremedik maleseffff

Nuri
Nuri @Ck - 1 yıl Önce

Gözlerinde bir sıkıntı mı var senin be efendi,yoksa aç gözlerini de gör..Görmek istersen tabii ki...

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473