banner564

‘Lefkoşa’yı inşa edeceğiz’

Gardiyanoğlu, şehirlerde, tüm engellerin ortadan kaldırılması için büyük çabalar sarf edilmesi gerektiğini vurguladı

‘Lefkoşa’yı inşa edeceğiz’
banner598

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan Adayı Sadık Gardiyanoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı yayımladı.
Mesajında; “Bu dünya sadece sağlıklı bireylerin yaşadığı dünya değildir” ifadelerini kullanan Gardiyanoğlu, bu sebeple, şehirlerde, tüm engellerin ortadan kaldırılması için büyük çabalar sarf edilmesi gerektiğini vurguladı.
Gardiyanoğlu, “Bizler, hizmetlerimizi hiçbir ayrım gözetmeden, herkesin yaşayabileceği Lefkoşa’yı inşa etmeye geliyoruz. Hepimizin birer engelli adayı olduğu gerçeğinden hareketle, engelli kardeşlerimizle empati kurmamızı sağlayan bu anlamlı günde tüm vatandaşlarımızı tüm engelleri kaldırmaya davet ediyorum. Tüm engellilerimize; aileleri ve sevdikleriyle birlikte, sağlıklı, mutlu ve yaşanabilir bir dünya temenni ediyorum” dedi.
Öte yandan Gardiyanoğlu, Lefkoşa’da sosyalleşme alanı olmadığına işaret ederek, “Hamitköy Doğa Parkı’nı inşa edeceğiz” dedi.
Lefkoşa’da büyüyen, aile ve iş hayatı kuran biri olarak, apartmanlaşan Lefkoşa’da sosyalleşecek alanların olmadığına dikkat çeken Gardiyanoğlu, “işgal altında” olan yeşil alanlar olduğunu ve Hamitköy Gölet Bölgesi’nde bisiklet yürüyüş yolları kafeleri doğa izleme noktalarıyla tamamlayacakları ciddi bir projeleri olduğunu kaydetti.
 

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2022, 02:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 1 yıl Önce

AKP nin bitcı memurları.Cehenneme kadar yolunuz var..İşiniz gücünüz yala dolan...Memleketin içine ettiniz hala daha karşımıza çıkıp atıp tutuyorsunuz...Sen kim Lefkoşa'yı inşa etmek kim bre...

Kuklalı
Kuklalı - 1 yıl Önce

Sen de inanmazsın amma ,bu söylediklerini neden daha önce yapmadınız da şimdi çıktın dalın üstüne ötüyor/masal okursun..Biz aptal siz açıkgöz...Hade re ordan,fiye bu came....

Tayfun
Tayfun - 1 yıl Önce

Yakışıklıyım diye bu fotoğrafınla seçim kazanamazsın,kimse söylediklerine bile itibar etmez..Koyu bir resim..Bir fotoğrafçıya ver de düzeltsinler en azından yada daha açık bir resim çektir ????????Aksi taktirde sana oy moy yok....

Salih
Salih - 1 yıl Önce

Kuru sıkı palavra atanlara ne derler a gardiyan bilirsin? "Atma Recep din kardeşiyiz" derler..Hade ordan.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474