banner564

Ayağında derin kesikler vardı

Gazimağusa’da yaşayan ve kanlar içinde hastaneye kaldırılan 47 yaşındaki Asım Serinova tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Ayağında derin kesikler vardı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da dün sabah yaralı olduğunu bildirerek hastaneye kaldırılan 47 yaşındaki Asım Serinova, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. 
Ayak bileğinden diz kısmına kadar derin kesi olan Serinova’nın ölümü üzerine Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ekipleri harekete geçti. Polis, cinayet dahil her türlü ihtimalin üzerinde duruyor.
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre; dün sabah saat 03.30 sıralarında 112 acil servisi arayan Asım Serionva, yaralı olduğunu söyleyerek yardım istedi. Çağrı üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri, Serinova’yı kanlar içerisinde buldu. Ambulans ile hastaneye sevk edilen Serinova’nın kalbi yolda durdu. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Serinova, hayata döndürülemedi.

Üç ihtimal var:Cinayet, intihar, kaza 
Seriova’nın ölümü üzerine harekete geçen polis, cinayet dahil tüm ihtimalleri araştırırken, olayın intihar veya kaza olabileceği de düşünülüyor. Serinova’nın kesin ölüm nedeni bugün yapılacak otopsinin ardından belirlenecek. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yunus gören
Yunus gören - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ailesine sabırlar versin

Sayın çiçek yazdığın bilgilerin çoğu yanlış.
Sayın çiçek yazdığın bilgilerin çoğu yanlış. - 4 yıl Önce

Sayın Hüseyin Çicek yazdigin bilgilerin çoğu yanlış. Kardeşimi ben buldum saat 00.23 'de. Ve ambulansı ben aradım. Arka sokakta gelmesi 12 dakika sürdü. 2 dakikada gelmesi gereken ambulansın 12 dakika 'da gelmesini niye yazmadın. Lütfen benimle iltibata geç doğru bilgileri al ve haberini düzenle. Gerekirse Reşat beye ulaşacam

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474