banner564

Burnunu kırdı

Köpeğin boynuna ip bağlayan adamla tartışırken kendini tutamayan Namık Kemal Özer yumruğunu ve ayaklarını kullandı 

Burnunu kırdı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’nın Karakol Mahallesi’nde yaşanan olayda Namık Kemal Özer isimli şahıs, köpeğin boynuna ip bağlayan M.K.’ye tepki gösterdi. Bu esnada M.K. ile zanlı Özer arasında tartışma yaşandı ve her ikisi bir birine karşılıklı vurarak kavga etti. Çıkan kavgada M.K.’nin burnu kırılırken, zanlı Özer şikayet üzerine tutuklanarak dün mahkemeye çıkarıldı. Zanlı vahim zarar suçundan teminatla serbest bırakılırken, köpeğin boynuna ip bağlayan şahıs hakkında işlem yapılıp yapılmadığı açıklanmadı. 
Mahkemeye meselenin olgularını aktaran polis memuru Löğmen Yücetürk, zanlının, 2 Aralık 2022 tarihinde, saat 01.00 sıralarında, Karakol Mahallesi’nde, bir işyeri içerisinde, köpeğin boynuna ip bağladığı gerekçesi ile M.K. isimli şahısla kavga ettiğini söyledi. Polis, zanlı Namık Kemal Özer ile M.K.’nin elleri ve ayakları ile bir birlerine vurmak sureti ile kavga ettiklerini ve kavga sonucu, M.K isimli müştekinin burun kemiğinin kırıldığını açıkladı. Polis, olayın ardından yapılan şikayet üzerine zanlının vahim zarar suçlamasıyla gözaltına alındığını söyledi. Polis memuru Löğmen Yücetürk, gerekli soruşturmanın yapıldığını, ifadelerin alındığını belirterek, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Çiğdem Güzeler, KKTC vatandaşı bir kişinin 75 bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesi şartı ile zanlının davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ck
Ck - 1 yıl Önce

Yani sizi anlmak cok güç gercekten. Köpege eziyet edenin haddini bildiren hayvan dostuna 75 bit tl kefalet istiyorsunuz; diger tarafta kadinin evine girip altinlarini calan hirsizdan 20 bin tl kefalet istiyorsunuz!!!!!! Bu nasil adalet!!!!! BRAVO HELAL OLSUN SANA NAMIK KEMAL ÖZER!!! Ben de olsam aynısını yapardım....

John Velijohn
John Velijohn - 1 yıl Önce

Aha bu NAMIK'lar boyledir ????????????

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473