banner564

Büyük üzüntü yarattı

Trafik kazaları sonucu ağır yaralanarak yoğun bakıma alınan 43 yaşındaki Keziban Konuş 5 gün, 48 yaşındaki Ahmet Serin ise bir gün süren hayat mücadelesini kaybetti

Büyük üzüntü yarattı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Güzelyurt-Lefke anayolu üzerinde ve Gazimağusa’da meydana gelen trafik kazalarında ağır yaralanan43 yaşındaki Keziban Konuş ile 48 yaşındaki bisiklet sürücüsü Ahmet Serin hayatını kaybetti.
Kazada ağır yaralanan ve 7 Haziran’dan beri yoğun bakımda tutulan Konuş’un Güzelyurt sakinlerinden olduğu öğrenildi.  
Yoğun bakımda bir gün kaldıktan sonra yaşamını yitiren Serin’in ise emekli polis olduğu bilgisi elde edildi.

Konuş 5 gün direndi
Konuş’un ağır yaralanmasına neden olan kaza 7 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşti. Polisin açıklamasına göre, kaza, Hatip Sanmaz (E-25), yönetimindeki ZNU 290 plakalı salon araçla Ömer Konuş (E-50) yönetimindeki HC 297 plakalı salon araçla yüz yüze çarpışması sonucunda meydana geldi.
 Kazada ağır yaralanan HC 297 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Keziban Konuş tedavi görmekte olduğu Lefkoşa Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak dün yaşamını yitirdi.

Dikkatsiz sürücü kazaya neden oldu
Ahmet Serin’in ağır yaralandığı kaza ise önceki gece saat 21.45 sıralarında Gazimağusa’da, 15 Ağustos Bulvarı üzerinde meydana geldi. Yönetimindeki SA 971 plakalı araç ile seyreden Damla Nailer, önünde bisikleti ile seyretmekte olan Ahmet Serin’e çarparak ağır yaralanmasına neden oldu.
Ağır yaralanan Ahmet Serin, ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Serin dün akşam hayatını kaybetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474