banner564

Cezaevine gönderildi

Arkadaşının 12 yaşındaki kızına cinsel saldırıda bulunan 65 yaşındaki zanlı ağır suçlardan yargılanacak

Cezaevine gönderildi
banner598

Evine misafirliğe gelen arkadaşının 12 yaşındaki kızına cinsel saldırıda bulunan 65 yaşındaki Alparslan Kılıç hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı dün teminat talebiyle mahkemeye çıkarıldı. Zanlı, çocuğa karşı cinsel saldırı, istismar ve cinsel taciz suçlarından yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.
Duruşmada olayın Gönyeli’de bir apartman dairesinde meydana geldiği, zanlının kuşları göstereceği bahanesiyle kız çocuğunun göğüslerini okşadığı ve cinsel içerikli sözler sarf ettiği belirtildi. Zanlının ifadesinde suçlamaları kabul ettiği açıkladı.
Soruşturmayı yürüten polis memuru, zanlı Alparslan Kılıç’ın 5 Kasım 2022 tarihinde saat 15.00 sıralarında Gönyeli ’de bir apartman dairesinin salonu içerisinde misafirliğe gelen arkadaşının 12 yaşındaki kız çocuğuna, kuşları gösterdiği sırada cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi. Polis, zanlının kız çocuğunun göğsünü okşadığını, bu esnada “İnsanların da cinsel organları olur, erkeklerinki serttir dokunmak ister misin?” demek suretiyle cinsel tacizde bulunduğunu açıkladı.  Polis, olayın küçük kızın annesine olanları anlatması üzerine ortaya çıktığını belirtti. 
Polis, annenin şikayeti üzerine zanlının gözaltına alındığını ve soruşturma başlatıldığını ifade etti. Polis, zanlının önce sözlü beyanda bulunduğunu, sonra ise gönüllü ifade vererek suçunu itiraf ettiğini söyledi. 
Polis memuru, soruşturmanın tamamlandığını, işlendiği iddia edilen suçların ciddi ve ağır suçlar olduğunu belirterek, zanlının tutuklu yargılanmasını talep etti.
Yargıç Nil Elodie Çeliker zanlının işlediği suçun ciddiyetine ve serbest kalması halinde kamu düzeninin bozulacağına değinip, bir ayı aşmamak üzere tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474