banner564

Gözler hükümette

Sağlık Üst Kurulu, Bakanlar Kurulu’na 15 Şubat sonrasında kapanmanın bir hafta daha uzamasını önerdi

Gözler hükümette
banner598

Suna ERDEN

   Sağlık Üst Kurulu’nun dün sabah başlayan ve akşam saatlerine kadar devam eden toplantısında Covid-19 önlemleri ele alındı. Maliye, Ekonomi ve Başbakanlık Müsteşarlarının da katıldığı toplantıda, 15 Şubat’ta sona erecek önlemler konusunda farklı görüşler ortaya çıktı.
   Diyalog’un elde ettiği bilgilere göre; vaka sayısının 40’ın altına düşmediğini belirten kurul üyeleri, kapanma kararının 15 Şubat’tan sonra bir hafta daha uzatılmasını istedi. Vaka sayısının 20’nin altına düşmesi halinde kısmı açılma olabileceğini belirten üst kurulun teklifi dün gece Sağlık Bakanı Ali Pilli tarafından Başbakan Ersan Saner’e iletildi.
   Bakanlar Kurulu’nun bugün toplanarak, yeni kararları değerlendirmesi ve kamuoyuna açıklaması bekleniyor.
   Kurulun kararları arasında bankaların pazartesinden itibaren kısa süreli açılması ve az sayıda personelin çalıştırılması, ayrıca marketlerin online hizmet vermesi, maliye, vergi, tapu, araç kayıt dairelerinin de açılması gibi düşünceler var.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

1 yil kapatmayan .......olsun mu

vatandas
vatandas - 3 yıl Önce

baskan hangı hukumet olmayan mı halkınızı dusundunuz mu hayır hep devlet calısanı faydasını gordu evde kalarak masslarını aldılar bır de utanmadan kesıntı bıle yok ozel sektor ne aldı hıc sızde vıcdan dıye bısey var mı dusunun bu ınsanlar nasıl gecınecek kımın omuru hep bana yazıklar olsun kı halk sızlere guvendı oy verdı sız de halkı kullandınız ayıp be

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473