banner564

İhbar ele verdi

En tehlikeli uyuşturucu türü olan 65 gram Metamfetamin’i iç çamaşırında ülkeye sokmaya çalışan Murat Toprak Ercan’da yakalandı

İhbar ele verdi
banner598

Türkiye’den aldığı en tehlikeli uyuşturucu türlerinin başında gelen 65 gram metamfetaminin bir kısmını iç çamaşırında, bir kısmını cüzdan ve çantasındaki küçük şişede ülkeye sokmak isteyen Murat Toprak, ihbar üzerine yakalandı.
Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada detaylar aktarılarak, tutuklama talep edildi.
Narkotik Şube’de görevli polis memuru, 4 Şubat tarihinde zanlının yurt dışında olduğuna ve ülkeye gelirken uyuşturucu getireceğine dair bilgi aldıklarını söyledi. 
Polis, alınan bilgi üzerine aynı gün Ercan Havaalanında bekleyişe geçtiklerini açıkladı. 
Polis, aynı gün saat 13.52 sıralarında ülkeye giriş yapan zanlının havaalanında alıkonularak, üzerinde arama yapıldığını açıkladı. 
Polis, yapılan aramada zanlının iç çamaşırının içerisinde naylona sarılı 40 gram, peçeteye sarılı 15 gram, cüzdanında 2 gram ve çantasındaki küçük şişede 8 gram metamfetamin ele geçirdiklerini açıkladı. Polis memuru, zanlının suçunu kabul ettiğini ve uyuşturucu maddeyi Türkiye’den temin ettiğini söylediğini açıkladı. 
Polis memuru, ele geçirilen maddelerin analize gönderileceğini, suçla bağlantılı ifadeler alacaklarını ifade etti. Soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis memuru, zanlının ilk etapta 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474