banner564

‘Kişisel marka yönetimi’

Merit Otelleri 3’üncü Kariyer Günleri etkinliği büyük bir katılımla gerçekleşti

‘Kişisel marka yönetimi’
banner598

Turizm alanında yükseköğrenim gören öğrenciler ile sektörün profesyonel isimlerini buluşturan Merit International Otelleri 3. Kariyer Günleri, Merit Royal Diamond Otel’de yoğun katılımla gerçekleşti. 
Lefke Avrupa, Girne Amerikan, Doğu Akdeniz, Yakın Doğu, Final, Kıbrıs İlim, Uluslararası Kıbrıs ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampusu öğrenci ve akademisyenlerinden oluşan 500’ü aşkın katılımcının yer aldığı etkinlikte, gençler Merit Otellerinin deneyimli departman yöneticileri ile görüşerek staj ve iş başvurusu yapma imkânı buldu. 
Doğu Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Danışman Ozan Süleyman İnamlık’ın “Kişisel Marka Yönetimi” konulu semineri ile başlayan etkinlik, öğrencilerin ilgi duydukları departmanlar hakkında detaylı bilgi edindikleri ve kariyerlerine nasıl yön verebileceklerine ilişkin tavsiyeler aldıkları görüşmelerle tamamlandı. Oldukça verimli geçen etkinlik sonunda tüm katılımcılara sertifika takdim edildi. 

Beyazıt: Yol gösterici olmak istiyoruz
Merit Otelleri İnsan Kaynakları Koordinatörü Ayperi Beyazıt, “Kalifiye çalışma arkadaşlarını aramıza katabilmek için gerek Türkiye’deki gerekse Kuzey Kıbrıs’taki önde gelen üniversitelerin kariyer günlerine katılarak öğrencilerle buluşuyoruz. Ancak öğrencilerin kariyer planlamalarını yaparken hedefledikleri işletme veya kurumları yerinde görmeleri çok önemli. Bu yüzden sizlerle Merit Royal Diamond çatısı altında buluştuk” dedi. 
Net Holding bünyesinde faaliyet gösteren Merit International Otellerinin Hırvatistan, Karadağ ve Bulgaristan’da da yatırımları olduğuna dikkat çeken Beyazıt, Kuzey Kıbrıs’ta hizmet veren toplam 8 oteli ile Merit Grubu’nun, adanın en büyük turizm yatırımcısı ve en fazla istihdam sağlayan işletmesi konumunda olduğunu kaydetti. 
Beyazıt, “Sizlere kariyerlerinizde yol gösterici olmak için buradayız. Umarım, ileride hepiniz Merit ailesinin bir üyesi olarak aramızda olursunuz” ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474