banner564

“KKTC’ye bir şans verelim”

Kıbrıs sorununda 52 yıldır federasyonun konuşulduğunu belirten Arıklı, “Gelin artık iki devletli bir çözümü konuşalım” dedi

“KKTC’ye bir şans verelim”
banner598

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) dün akşam Esentepe ve Bahçeli köylerini ziyaret ederek, seçim çalışmalarını sürdürdü.
Yapılan açıklamaya göre, Esentepe’de konuşan Seçim Komite Başkanı Turan Büyükyılmaz, “ikinci tura en yakın adayın Erhan Arıklı olduğunu” savundu. 
YDP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Erhan Arıklı, “KKTC’ye artık bir şans verme zamanı gelmiştir. Federasyon artık ölmüştür. 3 Haziran 1968’de  Beyrut’ta başlayan müzakereler 52 yıldan beri devam ediyor. Bu görüşmelerde hep federasyon konuştuk.  Bir yere varamadık. Gelin artık iki devletli bir çözümü konuşalım. KKTC’ye bir şans verelim” dedi.
Arıklı, Bahçeli köyünde yapılan toplantıda, “Cumhurbaşkanı Akıncı’nın Grant Montana’da Rum’a verilemeyecek bütün tavizleri verdiğini, buna rağmen ikna edemediğini” ileri sürdü. 
Arıklı, “Daha verecek neyin kaldı Sayın Akıncı? Hani senin neslinin son denemesi idi. Hani başaramamıştın? Ne oldu da yeni bir şans istiyorsun?” ifadelerini kullandı. 

YDP, kararlara uyacak
Öte yandan Yeniden Doğuş Partisi, ülkede son zamanlara artan bulaş vakalarına karşı Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’nin ürettiği kararların son derece önemli ve yerinde olduğuna işaret ederek, komite kararlarına uyacaklarını duyurdu. 
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sedat köse
Sedat köse - 4 yıl Önce

SANA VERECEK NE Oy NE DE GÜVEN VAR ÇARIKLI

Turkish power
Turkish power - 4 yıl Önce

Oy versen ne olur vermesen ne olur ya seve seve ya ......... .........e kibrisi da adalari da alacaz gunu gelince

Halit kondo
Halit kondo - 4 yıl Önce

Ismarlamami geldi be bu

Komik
Komik - 4 yıl Önce

Yahu sen kimsin da baskan olup memleketi idare edecen kendine bak sen

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473