banner564

Meritta iş başında

Beş deniz kaplumbağası daha doğal yaşam alanına geri döndürüldü

Meritta iş başında
banner598

Meritta Deniz Kaplumbağaları Rehabilitasyon Merkezi’nin çalışmalarıyla tedavisi tamamlanan Çınar, Fatih, Michelangelo, İfrit ve İnci isimli beş deniz kaplumbağası doğal yaşam alanına geri döndürüldü.
Merkezden yapılan açıklamaya göre, balıkçılar tarafından yaralı olarak bulunan beş deniz kaplumbağasından üç tanesi Yeni Erenköy’de denize uğurlanırken, diğer ikisi ise kurtarıcıları tarafından Kumyalı sahilinden yuvalarına geri gönderildi.
Çınar, Fatih, İfrit, İnci ve Michelangelo isimleri verilen beş deniz kaplumbağasının denize uğurlanmasıyla Meritta’nın doğaya kazandırdığı kaplumbağa sayısı 69’a çıktı. 


Tibuk: Mutluluk içerisindeyiz
Meritta Deniz Kaplumbağaları Rehabilitasyon Merkezi’nin mimarı, Net Holding Murahhas Üyesi ve Genel Koordinatörü Hande Tibuk, bugüne kadar yaralı ve bakıma muhtaç 69 deniz kaplumbağasının tedavilerini tamamlayıp, doğal ortamlarına kavuşturmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, “Doğa adına gönülden verdiğimiz hizmetlerimize her geçen gün yenilerini ekleyerek ilerleme hedefindeyiz” dedi.
Meritta Deniz Kaplumbağaları Rehabilitasyon Merkezi, Merit International Otellerinin sosyal sorumluluk projesi olarak yaralı ve bakıma muhtaç deniz kaplumbağalarını sağlığına kavuşturmak amacıyla faaliyet gösteriyor.
 

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2022, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473