Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Gençlik Kolları Başkanı Kurtuluş Sözmen, YDP’nin üstlendiği siyasi görevin ve seçimlerin büyük önem arz ettiğini ifade etti.
Sözmen yaptığı yazılı açıklamada, “Türkiye aleyhine yapılan saldırılara” karşı kayıtsız kalamadıklarını ifade ederek, “Milli duruş ve dava uğruna çaba harcıyoruz. Bu seçimin kişiler üstü olduğu inancını taşımaktayız. Bu seçim, ne UBP'nin ne de Ersin Tatar'ın meselesi, bu seçim artık hepimizin meselesi olmuştur” ifadelerini kullandı.
Partisinin MYK’sı ve Parti Meclisi'nin oy birliği ile aldığı kararın hassas olduğu kadar önem arz ettiğini ifade eden Sözmen, “Partimizin organlarının bu süreçte inisiyatif alması bizi gerçekten çok mutlu etmiştir” dedi.
Sözmen, “Kıbrıs davası bize atalarımızdan kalan ebedi mirastır ve öyle kalacaktır…” ifadelerini kullandı.
Milli duruş kazanacak
“Türkiye aleyhine yapılan saldırılara” karşı kayıtsız kalamadıklarını belirten Sözmen, seçimlerin kişiler üstü olduğunu söyledi
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kıbrıslı - 5 yıl Önce
Doğru dedin bu dava Kıbrıslıların davasıdır ve Kıbrıslılar kazanacak.
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER


sen kibrisli olmaktan once anani babani atani tani palikaryayi ata belleme ha bir de bir halt kazanmaya hic bir seyin yetmez gucun de g....un de