banner564

Polis peşinde

Ev ve aracında toplam 15 gram uyuşturucu bulunan Ahmet Kulle’nin suç ortağı aranıyor

Polis peşinde
banner598

Girne’ye bağlı Lapta’da ev ve aracında yapılan aramada 15 gram uyuşturucu madde bulunan Ahmet Kulle dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlıya uyuşturucu maddeyi veren şahsın arandığı belirtilerek, 3 gün ek süre istendi. 
Soruşturmayı yürüten polis, 23 Ekim 2020 tarihinde zanlının Girne’deki evinde arama yapıldığını, elbise dolabında 9 gram ve yatak odasındaki valiz içerisinde bir gram hintkeneviri türü uyuşturucu ele geçirildiğini söyledi. Polis, büfe çekmecesinde de yarım gram kokain ve üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan “Uniweigh” marka hassas terazi tespit edildiğini belirtti. 
Polis, Ahmet Kulle’nin kullanımında bulunan ZNY 870 plakalı araçta yapılan aramada ise sağ kapı cebinde 4 gram kokain bulunarak emare olarak alındığını ifade etti. 
Ahmet Kulle’nin tutuklandığını ve gönüllü ifade verdiğini kaydeden polis, uyuşturucu maddeleri Ekim ayı içerisinde bir şahıstan aldığını beyan ettiğini söyledi. 
Polis mesele ile ilgili olarak yapılan soruşturmanın devam ettiğini ve bağlantılı bir kişinin daha arandığını belirterek, zanlının 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme talebi kabul etti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473