Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, bir süreden beri yaşadığı aile içi sağlık sorunları nedeniyle parti organlarında görev dağılımı/bölüşümü konularını gündemine aldığını açıkladı ancak şu an içi görevinden istifa etmesinin söz konusu olmadığını belirtti. Kaynak: Erhürman: İstifa söz konusu değil, görevimin başındayım
Tufan Erhürman, görevinden istifa edeceği yönündeki iddialarla ilgili açıklama yaptı.
Partinin yetkili organlarında son 10 gündür değerlendirme yaptıklarını ifade eden Erhürman, “Yaşadığım aile içi sağlık sorunları nedeniyle son dönemlerde görevimi yerine getirirken sıkıntılar yaşıyordum. Önemli olan partideki bu sorumluluk doğru bir şekilde yerine getirilmesidir” dedi.
BRT’ye konuşan Erhürman, genel başkan olarak görevinin başında olduğunu vurgulayarak, “Partinin yetkili organlarında görev dağılımı konusunda bir düzenleme yapma kararı aldık” ifadelerini kullandı.
Son dönemler yaşadığı sorunlardan dolayı parti içinde kendi yükünün biraz daha hafifletileceği bir sistem oluşturmayı hedefledikleri dile getiren Erhürman, “Görev dağılımını bu durumu hesaba katarak yapacağız” diye konuştu.
Erhürman, CTP’nin kişi partisi değil bir örgüt olduğuna dikkat çekerek, “CTP sağlam kadroları olan bir partidir. Görev dağılımını da bu doğrultuda gerçekleştireceğiz” açıklamasında bulundu.
‘Görevimin başındayım’
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, istifa edeceği yönündeki iddiaları yalanladı
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER

